Anunț important: „După 15 decembrie...” Ce s-ar putea întâmpla după jumătatea lunii?

Autor: Amalia Georgescu
Coronavirus în România după 15 decembrie
Sursa: PixaBay

Dacă unii medicii spun că situația actuală legată de pandemia de coronavirus este una delicată și că nici în perioada următoare lucrurile nu vor sta prea bine, există și specialiști care sunt optimiști.

Managerul Spitalului „Victor Babeș” din Capitală, Emilian Imbri, este de părere că pandemia de coronavirus va putea fi ținută sub control și în luna decembrie, în ciuda faptului că, la momentul actual, numărul celor care se infectează cu noul coronavirus este în creștere.

Ce se va întâmpla cu numărul cazurilor noi după jumătatea lunii decembrie?

Emilian Imbri este optimist și consideră că numărul infectărilor cu coronavirus va începe să scadă după 15 decembrie, chiar dacă recunoaște că în prezent, spitalele fac față destul de greu valului de îmbolnăviri.

Managerul Spitalului „Victor Babeș” din Capitală a precizat că nu vor fi multe decese și că măsurile impuse de autorități vor da rezultate.

Citeste si: Ministrul Economiei, anunț de ultimă oră: „Jumătate dintre măştile de pe piaţă nu ne protejează de Covid!” Cum le putem alege pe cele eficiente?

„Vor fi decese, dar nu vor fi mulți. Nici acum nu sunt mulți.

Doar că ne pare rău pentru că există. Ei nu depășesc rata de mortalitate specifică acestor afecțiuni.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Și în decembrie o să avem un număr ridicat de infectări.

Sunt convins de asta. Eu speram ca în decembrie să mai scadă un pic.

Sigur că în decembrie ne gândim că o să apară și primele cazuri de gripă. Eu sunt mult mai liniștit vis-a-vis de cazurile de gripă sezonieră, sigur virusul va sta locului: câți au apucat vaccinul antigripal s-au vaccinat, vor prinde și seriile următoare și se vor vaccina rapid, plus măștile, plus fereala, plus că au intrat în carantină foarte multe localități și probabil vor mai intra, sigur că și vânzoleala va fi mult mai puțin evidentă și sigur vă spun, o să

vedeți, după 15 decembrie va începe să scadă numărul de infectări. Ne dorim asta și ar fi obligatoriu, pentru că foarte greu facem față acum.”, a spus Emilian Imbri, managerul Spitalului „Victor Babeș” din București, potrivit digi24.ro.

Dacă Emilian Imbri este încrezător că numărul de cazuri noi va scădea și la fel și cel al deceselor, Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București, consideră că în luna decembrie ar putea să crească numărul deceselor, spunând că va fi luna în care românii vor plânge mult.

Citeste si: Înainte și după coronavirus. Cum arată o asistentă medicală după 8 luni petrecute într-un spital Covid?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.