Anunț important pentru elevi. Când încep cursurile și cum se vor desfășura în perioada următoare?

Autor: B.H.
Actualizat: 13 iul 2020, 10:23

Vacanța de primăvară a luat sfârșit, astfel că elevii se întorc, începând de marți, la cursuri. Cum vor avea loc orele în perioada următoare?

Având în vedere că starea de urgență a fost prelungită pe teritoriul României până la jumătatea lunii mai, școlile nu vor fi deschise înainte de această dată, însă cursurile vor continua.

Citeste si: Coronavirus Romania- Alte patru decese anuntate marti dimineata. 482 de oameni au murit in urma infectarii cu virusul ucigas

Când încep cursurile și cum se vor desfășura în perioada următoare?

Elevii se întorc la cursuri începând de marți, anunțul fiind făcut de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar din Bucureşti, Roxana Cercel. La fel cum s-a întâmplat și înainte de vacanța de primăvară, elevii vor participa la cursuri prin intermediul platformelor online. 

Citeste si: Robert Negoita, amendat cu 10.000 de lei pentru incalcarea Ordonantei Militare

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Se reia activitatea pentru toate școlile, conform anului școlar, iar recomandarea Inspectoratului Școlar și a Ministerului este de a se proceda în continuare cu învățarea de acasă. Pe aplicația Zoom și pe site-ul Inspectoratului există o serie de platforme care sunt recomandate părinților.", a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar din Bucureşti, Roxana Cercel, potrivit mediafax.ro.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar din Bucureşti a ținut să precizeze că la nivelul Capitalei, în prezent, există infrastructura necesară pentru ca elevii și profesorii să intre în contact și orele să se desfășoare normal.

Pentru elevii aflați în ani terminali, mai exact cei de clasa a opta şi a 12-a, orele de curs se vor desfășuta prin programul TELEŞCOALA, ce poate fi urmărit pe postul TVR2. 

Citeste si: În plină pandemie, un schit românesc de la Muntele Athos va primi un ajutor de un milion de euro pe an de la Statul român! Președintele Iohannis a promulgat legea!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.