Anunt OFICIAL! Ce se intampla cu emisiunea ''Puterea dragostei'', incepand cu 23 noiembrie!

Autor: O.P.
Actualizat: 18 nov 2019, 16:24

Sambata si duminica, de la orele 12:00, cei care doresc sa se inscrie in cel de-al doilea sezon al emisiunii "Puterea Dragostei" sunt invitati la casting.

Anunt OFICIAL!

Castingul va avea loc in Bucuresti, la Hotel Europa Royale (Strada Franceza, numarul 60).

Concurentii de la Puterea Dragostei traiesc la intensitate maxima fiecare clipa, in cautarea iubirii adevarate, acest show schimbandu-le radical viata.

Participantii se bucura de o notorietate foarte mare, fiind sustinuti de sute de mii de fani, acestia devenind treptat adevarate modele pentru tineri.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andra Volos, in lacrimi dupa ce a fost eliminata de la "Puterea dragostei"! Iata care a fost prima reactie a fostei concurente dupa plecarea din emisiune alaturi de iubitul ei, Mocanu!

Citeste si: Roxana a detonat bomba la "Puterea dragostei": "Denisa s-a sărutat cu Coteanu"! Reacția halucinantă a lui Iancu

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.