Anunt pentru milioane de romani: CFR ameninta cu GREVA chiar in prag de sarbatori

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 14 dec 2018, 09:25

Potrivit ameninstarilro CFR-istilor, trenurile ar putea ramane in gari de sarbatori.

Reprezentantii Federatiei Nationale Feroviare Miscare Comercial Vagoane au anuntat ca salariatii ar putea intra in greva, in perioada Sarbatorilor de iarna, din cauza negocierilor esuate pe care le-au avut reprezentantii ministerului Transporturilor.

Acestia au anuntat ca toate abordarile dialogului social dintre lucratorii feroviari si cei responsabili cu decizia privind finantarea caii ferate par a fi falimentare.

„Dialogul nostru cu intreaga clasa politica, mai ales cu cei care astazi formeaza Guvernul, pare un dialog al surzilor, motiv pentru care am decis sa informam nominal fiecare parlamentar cu privire la situatia caii ferate si nevoia

urgenta de asumare a unui plan de salvarea a intregului sistem feroviar, prin asumarea unor decizii imediate si obligatorii”, spun reprezentantii celei mai mari federatii a sindicalistilor ceferisti din Romania, potrivit evz.ro.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.