Anunț pentru toți părinții și elevii! Ce se întâmplă cu alocațiile în luna ianuarie

Autor: O.P.

În luna decembrie s-a anunțat că alocațiile vor crește în luna ianuarie, dar acum planurile aleșilor s-au cam schimbat.

Anunț pentru toți părinții și elevii!

Premierul Orban a făcut un anunț important cu privire la alocațile elevilor, dar și la pensii. 

Astfel, potrivit spuselor lui Ludovic Orban, pensiile vor fi plătite cu o întârziere de 3, 4 zile, și cât despre alocații și despre creșterea mult-așteptată, politicianul a declarat la Digi 24 că acestea nu se vor dubla, așa cum a anunțat în urmă cu ceva timp PSD, iar premierul a fost clar și concis: nu sunt bani la buget pentru dublarea alocațiilor.

Amendamentul legat de alocațiile copiilor prevede dublarea sumei, la 300 de lei, potrivit unor informații apărute la jumătatea lunii decembrie.

Acesta a fost depus la proiectul de lege care adoptă OUG9/2019 privind alocațiile de stat, fiind adoptat de plenul Camerei Deputaților în luna decembrie, for decizional în acest sens.

Citeste si: Ce mesaje și-au dat Ella și Iancu! Reacția Denisei atunci când a văzut totul

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Premierul Orban a mai spus că dublarea alocațiilor nu are susținere bugetare, iar PNL a susținut acest argument încă de la început. Totodată, spune că această creștere este dorită, iar acest lucru s-ar putea întâmpla în luna martie a acestui an.

„Se știa, din cauza faptului că au fost zile libere, că există- nici măcar nu poţi să-i spui o întârziere, o decalare a termenului de plată a pensiilor.

Pensiile vor fi plătite, cu o decalare de 3-4 zile, care s-a datorat faptului că au existat zile libere şi că practic, astăzi este prima zi lucrătore”, a spus premierul Ludovic Orban, conform Digi 24.

Citeste si: Ricardo a lipsit din emisiune după ce Iancu l-a luat la bătaie în Gală! Care este motivul