Anunt socant facut, de primarul Sectorului 3, Robert Negoita, pe contul sau de socializare

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 sep 2020, 07:50

La primarie au loc perchezitii! Cateva ore mai tarziu misterul s-a lamurit! Nici vorba de spagi si contracte dubioase, politistii cerceteaza un functionar pentru, mare atentie, proxenetism.

Vizat de procurori este un angajat al Primariei Sectorului 3, expert la Directia de Urbanism. Oamenii legii il suspecteaza pe barbat pentru fapte de proxenetism si coruptie.

Angajatul primariei ar fi solicitat sume de bani cuprinse intre 150 si 200 de lei, de la tinere care practicau prostitutia. Nu este tot. Barbatul ar mai fi cerut bani si unor persoane, pentru a le oferi mai repede, certificate de urbanism.


Perchezitile au fost anuntate pe Facebook chiar de primarul Sectorului 3, Robert Negoita, care in prima faza a confundat Directia Nationala Anticoruptie cu Directia Generala Anticoruptie. De fapt, controlul a fost facut de DGA, alaturi de procurorii Parchetului Capitalei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pana la

finalul anchetei, procurorii trebuie sa afle de cat timp angajatul Primariei facea aceste afaceri ilegale si ce sume cerea ca spaga pentru actele eliberate de directia la care era expert. Totodata trebuie sa stabileasca cu exactitate ce legaturi avea functionarul cu reteaua de proxenetism.