Cand vom putea iesi din case? Anuntul a fost facut chiar de Raed Arafat

Autor: O.P.

Veste bună de la Raed Arafat pentru toți românii. Raed Arafat: "E posibil ca după Paște să mai relaxăm măsurile," a declarat secretarul de stat al MAI.

Inițial, atât Rafila cât și Streinu-Cercel, avansaseră ca dată de ieșire din izolare ziua de 15 mai sau chiar mai târziu.

Anuntul a fost facut chiar de Raed Arafat

Raed Arafat a afirmat că abia după perioada Paștelui, în funcție de cum evoluează situația cu COVID-19 în țara noastră, se va decide dacă e cazul să se mai relaxeze măsurile.

Citeste si: BAC 2020: anunt oficial! Cand se da Bacalaureatul in acest an

Dacă se renunță la măsurile stricte prea devreme, există riscul ca situația să explodeze și să nu mai poată fi controlată, a mai spus șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Citeste si: Paște 2020. Anunțul făcut de biserică. Cum vor lua credincioșii "Paştile" și ce trebuie să facă în seara de Înviere?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„La acest moment încă avem cazuri noi și suntem în creștere. Nu suntem încă în situația din țări precum Italia, Franța, SUA. Nu știu dacă vom ajunge în situația asta. E posibil să ajungem, e posibil să nu. Vom putea spune mai mult după perioada Paștelui.

Toată lumea vrea să relaxeze măsurile, fiți siguri. Dar la acest moment, dacă le relaxăm prea devreme, există riscul să explodeze situația și să nu o mai putem controla.

Vedem ce decizii luăm după Paște. Etapă cu etapă, vom reveni la normalitate.

Citeste si: Romanca ce s-a vindecat de COVID-19 desi medicii nu-i mai dadeau sanse! Si-a revenit dupa 12 zile la Terapie Intensiva!

Citeste si: Raed Arafat, anunț îngrijorător: "Este posibil să ajungem ca Italia..."

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.