Anuntul autoritatilor despre intrarea Romaniei in scenariul 5 si a inchiderii Bucurestiului

Autor: B.M.
Politia Rutiera

Grupul de Comunicare Strategica a emis un comunicat referitor la intrarea Romaniei in scenariul 5 si a inchiderii Bucurestiului.

Potrivit documentului, nu s-a pus in niciun moment problema carantinarii Bucurestiului iar intrarea Romaniei in scenariul 5 este o informatie falsa.

Citeste si: Tataru spune ca scolile s-ar putea redeschide la sfarsitul lunii mai, inceputul lunii iunie

Intrarea Romaniei in scenariul 5: comunicatul Grupului de Comunicare Strategica

Iata comunicatul integral al Grupului de Comunicare Strategica:

"Avand in vedere vehicularea prin intermediul unor publicatii online de informatii false referitoare la ipoteza unui ‘scenariu 5’ in contextul epidemiei de COVID-19, precum si a unei presupuse masuri de ‘carantinare a Bucurestiului’, Grupul de Comunicare Strategica este abilitat sa faca urmatoarele precizari: nu a fost pusa in discutie sau enuntata la nivelul autoritatilor varianta activarii unui presupus ‘scenariu 5’, aceasta sintagma este o speculatie fara fundament in realitate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Orban il acuza de "lipsa de responsabilitate" pe doctorul Streinu Cercel: "Informatiile au generat extrem de multa teama si suferinta in randul parintilor si bunicilor nostri"

"Nu a fost pusa in discutie sau enuntata la nivelul autoritatilor varianta ‘carantinarii Bucurestiului’, iar aceasta ipoteza a mai facut obiectul unei dezmintiri anterioare.

"Reiteram apelul catre institutiile de presa de a nu pune in circulatie informatii sau ipoteze care nu beneficiaza de confirmari din surse oficiale, intrucat acestea pot genera atitudini si comportamente sociale nejustificate in raport cu situatia in fapt", transmite GCS.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.