ANUNȚUL care afectează milioane de români. Toți clienții RCS-RDS trebuie să știe asta! Se întâmplă până la 31 august 2021

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 28 iul 2022, 01:30
Anunț de ultimă oră din partea grupului DIGI
Sursa: captura wowbiz.ro

RCS-RDS a făcut anunțul care afectează milioane de români. Informații de ultimă oră pentru clienții RCS-RDS. Ce se va întâmpla până la 31 august 2021?

RCS-RDS, anunțul care afectează milioane de români. Grupul DIGI vine cu vești bune pentru toți clienții companiei, dar și pentru cei care intenționează să aleagă în viitorul apropiat serviciile DIGI de telefonie mobilă. Ce se întâmplă în perioada 5 iulie- 31 august 2021? 

ANUNȚUL care afectează milioane de români vine din partea RCS-RDS. Ce ofertă propune DIGI pentru telefonia mobilă?

Clienții RCS-RDS au la dispoziție o ofertă tentantă pentru telefonia mobilă.

DIGI a făcut anunțul care afectează milioane de români și care este valabil între 5 iulie- 31 august 2021. Mai exact, reprezentanții companiei RCS-RDS au anunțat că toți cei care aleg portarea în rețeaua națională vor avea parte de o reducere a abonamentului la telefonie mobilă cu 50% timp de 4 luni. 

DIGI a precizat că oferta de telefonie mobilă este valabilă atât pentru clienții vechi, cât și pentru cei noi, campania desfășurându-se în perioada 5 iulie- 31 august 2021. 

Potrivit datelor oficiale venite din partea grupului DIGI, atunci când vine vorba de portare, rețeaua națională este în topul preferințelor românilor, având în vedere că la începutul lunii iunie, peste 2,6 milioane de numere de telefonie mobilă erau portate în cei aproape 13 ani de existență a serviciului de portabilitate.

Informațiile arată că doar în primele cinci luni ale anului s-au portat în rețeaua DIGI 277,300 de numere de telefon, ceea ce i-a determinat pe reprezentanții companiei să vină cu o ofertă prin care să îi atragă și mai mult

pe români.

”DIGI e singura rețea românească, este cu adevărat Rețeaua Națională. Suntem alături de clienții noștri, suntem de-ai lor, le cunoaștem cel mai bine nevoile și răspundem principalelor așteptări ale acestora: prețuri avantajoase și acoperire națională. Faptul că există o potrivire perfectă între așteptările clienților și ofertele noastre este demonstrat de rezultatele campaniilor derulate. De exemplu, piața portabilității mobile a crescut, din ianuarie până în mai 2021, cu 35% față de aceeași perioadă a anului trecut.

În același interval, portările de numere de telefonie mobilă în rețeaua DIGI au fost în creștere net superioară pieței, cu 69% mai multe portări înregistrate în 2021 decât în același interval, anul trecut.”,  a declarat Cristian Ioniță, director de Marketing DIGI, potrivit digi.ro. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: ANUNȚUL care afectează milioane de români. Toți cei care pleacă în străinătate trebuie să știe asta. Cum se poate obține pașaportul

DIGI telefonie mobilă. Ce trebuie să facă cei care vor să activeze oferta?

Grupul DIGI  a anunțat că oferta prin care cei care se portează la telefonia mobilă au 50% reducere la abonament în primele 4 luni este disponibilă atât din contul de client DIGI.Ro,

cât și la punctele de prezență DIGI. În cea de-a doua situație trebuie apelat serviciul Relații Clienți, însă oferta poate fi cerută și în agențiile de teren. 

Cei care sunt deja clienți DIGI pot cere telefonia mobilă doar logându-se în contul de client DIGI.ro, categoria „Mobil”, unde trebuie să selecteze abonamentul dorit și opțiunea „portare”.

Clienții noi, mai exact cei care nu au un cont DIGI, trebuie să intre pe site-ul companiei, la secțiunea „Mobil”.

Citeste si: Este anunțul momentului în România! Tinerii pot primi 1 miliard de euro pentru investiții

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.