ANUNȚUL care starneste ingrijorare in randul tuturor romanilor! Adrian Streinu Cercel a lansat un avertisment important! "Valul 4 a inceput deja. El se va amplifica la sfarsit de august"

Author: Ana Filip
Actualizat: 23 iul 2021, 13:31
Adrian Streinu Cercel, despre valul 4 al pandemiei de COVID-19
Sursa: Facebook

Medicul Adrian Streinu Cercel a facut un anunt important in privinta celui de-al patrulea val al pandemiei de COVID-19.

Dupa ce autoritatile franceze au transmis recent faptul ca Franta se confrunta deja cu al patrulea val al pandemiei de COVID-19, medicul Adrian Streinu Cercel a lansat un avertisment important si pentru tara noastra, afirmand faptul ca si in Romania a inceput deja cel de-al patrulea val, care va capata o mai mare amploare spre sfarsitul lunii august.

Adrian Streinu Cercel, avertisment transant despre valul patru al pandemiei de COVID-19 in Romania! "Valul patru a inceput deja"

De curand, medicul Adrian Streinu Cercel a lansat un avertisment in privinta valului patru al pandemiei de COVID-19, despre care a spus ca a inceput deja si se va intensifica spre finalul lunii august. Totodata acesta a subliniat faptul ca populatia trebuie sa constientizeze ca pandemia nu s-a incheiat si ca masca de protectie si mai ales vaccinul anti-coronavirus sunt in continuare singurele arme in lupta cu eradicarea pandemiei.

Citeste si: Ministrul Sanatatii, avertisment dur cu privire la declansarea unui val 4 al pandemiei de COVID-19 in Romania! "Acest val 4 va fi un val al nevaccinatilor. Ei vor fi principalii afectati”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

"Valul patru a început. El se va amplifica și undeva foarte probabil, sfârșit de august sau foarte aproape în septembrie vom fi pe culmile acestui val.

Ce înseamnă asta? Înseamnă că lumea trebuie să înțeleagă că această pandemie nu s-a terminat, că această formă de Delta există pe teritoriul României, că am înregistrat mai multe focare cu Delta pe teritoriul României și să se uite foarte bine la cifrele care sunt arătate. De exemplu, în ultimele trei zile Bucureștiul este pe o pantă ușor ascendentă.

Lumea trebuie să înțeleagă că trebuie să poarte în continuare mască, că trebuie să se spele în continuare pe mâini, că nu trebuie să se frece la nas când se plimbă pe stradă, că trebuie

să se vaccineze, că bine ar fi să se vaccineze. Vaccinul și cu masca sunt singurele ingrediente care ne pot scăpa mai repede de aceste valuri pandemice", a declarat medicul Streinu-Cercel, potrivit romaniatv.net

Citeste si: ANUNȚUL momentului! Alexandru Rafila, informații de ultimă oră despre valul patru de coronavirus: „Va aduce cazuri grave și...”