Anuntul de ADIO! Apropiatii lui Schumacher nu isi pot reveni! "Mi-as fi dorit ca situatia sa fie alta"

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 11 sep 2020, 08:15

Prietenii fostului campion de Formula 1, Michael Schumacher, au facut, de curand, declaratii emotionante cu privire la starea sa de sanatate.

Wili Weber, 76 de ani, fostul manager al lui Michael Schumacher a facut de curand o declaratie emotionanta. Se pare ca acesta a incetat sa mai creada ca fostul multiplu campion de Formula 1 ar putea sa isi mai revina vreodata, dupa accidentul suferit la schi, acum 5 ani.

"Dupa o lunga perioada de tristete, am reusit sa ii pun capat. Am inchis acest capitol.

Daca nu as fi facut asta, probabil ca as fi innebunit. Am avut cea mai buna si plina de succes perioada impreuna. Am stat alaturi 20 de ani, la bine si la greu. Dar am ajuns in punctul in care nu ne mai controlam singuri soarta", a spus Weber, potrivit publicatiei Daily Star.

Si fostul sef al celor de la Ferrari, James Todt, a dezvaluit tristetea pe care o are in suflet de cand s-a intamplat cumplitul accident.

"Il iubesc pe Michael. ii vizitez familia. Mi-as dori ca situatia sa fie alta. Cand lumea ma intreaba care e cea mai frumoasa amintire pe care o am, le spun de Suzuka 2000. Michael a devenit campion mondial. I-am zis: din punct de vedere profesional, lucrurile se vor schimba intre noi. Nu s-a intamplat asa pentru ca aveam atat de multa pasiune pentru succes, incat atunci cand s-a intamplat am vrut sa luam urmatorul trofeu", a spus James Todt, in The Times.

Michael Schumacher, 49 de ani, a suferit in 2013 un grav traumatism cranian, in urma unui accident, in timp ce se afla la schi, in Alpii francezi. Din pacate acesta nu a mai reusit sa isi revina de atunci, iar in momentul e fata se afla sub permanenta supraveghere medicala, in domiciliul sau din Elvetia.

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.