Anunțul emoționant făcut de Theo Rose: „Când?”. Fanii artistei sunt în culmea fericirii

Autor: Diana Bostan

Fiul artistei Theo Rose a făcut primul pas

Sursa: Instagram: Theo Rose Official

Bucurie mare în familia artistei Theo Rose. Sasha, fiul ei și al regizorului Anghel Damian, a făcut primii pași. Micuțul a împlinit vârsta de un an în urmă cu o lună!

Sasha, băiețelul pe care Theo Rose îl are cu Anghel Damian, a făcut primii pași. Artista este în culmea fericirii și a împărtășit totul cu fanii ei. Iată ce a postat Theo Rose în secțiunea InstaStory!

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian se mută în casă nouă înainte de a se căsători! Cum arată noua locuință a celor doi și când urmează să facă nunta

Fiul artistei Theo Rose a făcut primii pași

Artista Theo Rose a împărtășit cu fanii săi o veste emoționantă: fiul ei, Sasha, pe care îl are cu regizorul Anghel Damian, a făcut primii săi pași. Micuțul a împlinit un an pe 14 iunie, iar Theo Rose este în culmea fericirii. Ea a postat un video în secțiunea InstaStory în care Sasha face primii săi pași, exprimându-și uimirea față de cât de repede a trecut timpul.

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian se căsătoresc! Când are loc cea mai așteptată nuntă a anului

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

”Când”, a scris vedeta în dreptul videoclipului, semn că nu realizează în ce moment s-a întâmplat acest lucru. Theo Rose este extrem de mândră de faptul că fiul ei a făcut primii pași de unul singur, fără ajutorul ei sau al tatălui.

Theo Rose vrea să devină mamă pentru a doua oară

Deși cântăreața a trecut prin niște clipe cumplite atunci când a născut, aceasta își dorește să-i aducă un frățior pe lume lui Sasha, întrucât, de data aceasta, este pregătită să nască un al doilea copil,

întrucât a învățat foarte multe din prima sarcină. Artista a spus totul în cadrul podcast-ului moderat de Teo Trandafir.

Citește și: Cum a reacționat Anghel Damian atunci când a aflat că Theo Rose este însărcinată, după doar câteva luni de relație. Mărturisirile neștiute făcute de regizor: „Nu a fost nevoie de niciun cuvânt”

„Acum, știind toate astea, ai mai face unul?”,   a

întrebat-o Teo Trandafir pe invitata ei.

„Da, de acum aș mai face unul, atunci nu știam ce mă așteaptă”,   a spus Theo Rose, în cadrul aceluiași podcast.

Moderatoarea a fost surprinsă când a auzit că artista își dorește încă un copil la un timp așa scurt după naștere, întrucât știe și ea cu ce vin la pachet perioada sarcinii și cea postnatală: „Cu toate durerile, anxietățile, spaimele...”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.