Anuntul facut de Alex dupa ce Bianca i-a dat papucii! Fanii sunt socati de decizia lui: "Nu prea imi mai doresc sa..."

Autor: Bogdan Mihai

Alexandru a fost cel care a parasit casa Puterea Dragostei in weekendul care a trecut.

Aceasta nu a fost singura lovitura pe care a primit-o: la scurt timp dupa acest deznodamant Bianca a postat un mesaj public in care a dezvaluit ce simte cu adevarat pentru el.

Cuvintele au fost dure: "Noi doi mai mult ne-am certat.. Între noi doi comunicarea e cam imposibila.. De ce nu imi mai doresc sa fiu cu el? Simt ca nu e pt mine si cred ca si el simte la fel..", a scris Bianca pe contul ei de Instagram.

Alex s-a adunat si a postat in cursul zilei de ieri un mesaj pe aceeasi retea de socializare in care isi anunta fanii ce decizie a luat:

"Dragii mei vă multumesc pentru toată susținerea voastră dar pentru mine a fost o lecție de viață la emisiunea Puterea dragostei! M am gandit si nu prea imi mai doresc să ma întorc in casă pentru că nu am de ce...

Nu a mers cât timp am fost acolo și cei din casa au crezut că e mai bine sa ies...nu am pentru ce sa mă întorc! Vreau sa simt dragostea in afara casei! Vă multumesc pentru înțelegere! Vă pup", a scris Alex.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata postarea:

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.