Anunțul făcut de Andreea Mantea în miezul nopții. A surprins pe toată lumea: ''De două zile, m-am mutat''

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 09 iun 2022, 14:09

Anunțul făcut de Andreea Mantea în miezul nopții. A surprins pe toată lumea: ''De două zile, m-am mutat''

Sursa: Instagram Andreea Mantea

Andreea Mantea a făcut anunțul chiar în miez de noapte. Ce decizie neașteptată a luat prezentatoarea TV?

Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului ”Casa Iubirii”, a făcut un anunț neașteptat în miez de noapte. Fanii din mediul online au rămas surprinși de îndrăzneala vedetei și au reacționat imediat.

Citeste si: Ce a aflat Andreea Mantea despre destinul ei! Prezentatoarea TV nu mai are niciun dubiu: "Așa mi-a fost scris!"

Andreea Mantea, decizie radicală în miez de noapte

Andreea Mantea nu se oprește din a-și surprinde urmăritorii de pe Instagram. În miez de noapte, vedeta i-a anunțat că a luat o decizie radicală. De când a venit căldura și pentru că este sezonul în care teiul și florile au înflorit, nu mai are tragere de inimă să stea în casă, mai ales când este înconjurată de o asemenea mireasmă. 

Prezentatoarea emisiunii ”Casa Iubirii” a anunțat oficial că s-a mutat în grădină, iar serile și le petrece exclusiv aici, înconjurată de mireasma florilor de tei, care îi dau o altfel de energie și se

simte extrem de bine.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Andreea Mantea, detaliul ascuns de pe corp! Prezentatoarea TV îl vrea cu orice preț înlăturat: "Mi l-am făcut după un serial, Revenge!"

”Eu m-am mutat afară, de două zile, m-am mutat afară, nu mai vreau să plec din grădină.

Las toate geamurile deschise de la casă și miroase...Doamne, ce mireasmă. Vă dați seama câți metri are? Peste 10 metri are teiul ăsta, nu se vede bine de aici, vă dați seama cam cum miroase. Toate nopțile aici le pierd, afară, în grădină, la o vorbă, la o bârfă, miroase superb. A venit perioada florilor de tei, gata, asta este perioada, este incredibil, este cel mai frumos miros de pe pământ, după care Mâna Maicii Domnului”, a
spus Andreea Mantea pe Instagram.

Andreea Mantea iubește natura și este fascinată de minunile ei. Vedeta are în curtea casei o grădină amenajată în care își petrece timpul atunci când nu este la filmări sau nu are alte lucruri de făcut. Îi place să fie înconjurată de flori, copaci, dar și de animalele ei de companie, care o fac extrem de fericită și împlinită.

Citeste si: Ce mănâncă Andreea Mantea atunci când simte nevoia de ceva dulce, însă vrea să-și mențină silueta. Secretul la care vedeta apelează de fiecare dată

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.