Atentie! Se schimba vremea! Anuntul facut de ANM pentru ziua de azi!

Author: O.P.

Astăzi deşi valorile termice vor fi mai scăzute decât ieri în centrul, sudul şi estul ţării, vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit la această dată.

În sudul ţării, cerul va fi mai mult noros şi va ploua local, iar în rest înnorările vor fi temporare şi doar izolat vor fi precipitaţii slabe, predominant sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 şi 13 grade.*

Citeste si: Publicul a decis! I Cine a fost eliminat dintre cei doi Razboinici: Claudia sau Remus? Cum au reactionat colegii lor dupa aflarea verdictului! Iata primele declaratii!

Anuntul facut de ANM pentru ziua de azi!

BUCURESTI

.*** În capitală, o vreme închisă. Temporar va ploua, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, în scădere faţă de ieri va fi 9...10 grade.

MUNTE

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

*** La munte, cerul va avea înnorări, mai persistente în Munţii Banatului şi în Carpaţii Meridionali, unde treptat vor predomina ninsorile.

Vântul va sufla slab şi moderat. Valorile termice vor fi în scădere faţă de ieri.

Citeste si: Surpriza uriasa pentru Faimosi si Razboinici! Dan Cruceru a facut anuntul! Iata care este MIZA jocului de astazi! Concurentii vor lupta mai indarjiti ca oricand pentru premiul de azi!

REGIUNI 2 ZILE ***

Mâine valorile termice vor continua să scadă ușor în cea mai mare parte a țării, dar tot peste cele specifice perioadei vor fi.

Cerul va avea înnorări, mai persistente în centru, sud și est, iar în vest și nord-vest, începând cu orele serii se va degaja treptat. Temporar vor fi precipitații, ploi în Oltenia, Muntenia și Dobrogea, mixte în Maramureș, Transilvania și Moldova și predominant ploi, pe arii mai restrânse, în prima parte a zilei în Banat și Crișana. La munte, vor fi mai ales ninsori. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 11 grade.

*** În capitală, vremea se va menține închisă, iar valorile termice vor continua să se situeze peste cele normale.

Dimineaţa, 4-5 grade si la amiaza, 7-9 grade. Temporar va ploua și vântul va sufla slab și moderat.*** Vineri valorile termice se vor menține mai ridicate decât în mod obișnuit la această dată în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 12 grade.

Cerul va avea înnorări temporare și mai ales în a doua parte a zilei, local se vor semnala precipitații sub formă de ninsoare la munte, mixte în nord și în centru și predominant sub formă de ploaie în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană, mai ales la altitudini mari, dar local și temporar și în regiunile nord-vestice, centrale și sud-vestice.

*** În Bucureşti, valorile termice se vor menține peste cele obișnuite la această dată.

3-4 grade dimineata si o temperatura maximă in jur de 9 grade. Trecător va ploua slab.