Anunțul făcut de Dana Roba și Beni: „Avem o surpriză mare”. Cei doi au dat o veste minunată fanilor

Author: Diana Ghita

Ce anunț au Dana Roba și Beni pentru fani

Sursa: Instagram Dana Roba

Celebra Dana Roba formează un cuplu foarte frumos cu Beniamin, iubitul ei din tinerețe. Cei doi și-au reluat povestea de dragoste după ce femeia a fost bătută cu bestialitate de fostul ei soț, Daniel Blaciu.

Deși a trecut prin niște chinuri greu de descris, care i-au adus multă suferință, Dana Roba, se simte, în sfârșit, împlinită, alături de Beni, care i-a fost alături vedetei în toate clipele dificile prin care a trecut, din cauza fostului ei soț.

Ce veste au Dana Roba și Beni pentru fanii lor

Make-up artista are o relație foarte frumoasă cu actualul ei iubit, care o respectă și o iubește necondiționat.

De asemenea, și Dana Roba îi împărtășește aceleași sentimente bărbatului, lângă care se simte protejată și fericită.

Aceste lucruri se pot deduce din fiecare apariție în mediul public a celor doi îndrăgostiți, dar și din declarațiile de dragoste pe care și le fac unul celuilalt.

Același lucru l-au demonstrat și de această dată, prin intermediul unui filmuleț pe Tik Tok, în care au vrut să le dea un anunț foarte important internauților.

„Preconizăm că la vară... Zi-le tu, Beni, mai departe”,  a spus Dana Roba la începutul clipului, dorind să-i țină pe cei din online în suspans.

Beni, la rândul lui, nu a vrut să dea mai multe amănunte: „Avem o surpriză, o surpriză mare”.

Se pare că până și fetițele vedetei știu despre ce este vorba, mai ales Celine, pe care mama ei a întrebat-o: „Celine, tu ști ce surpriză avem noi?”.

Micuța a spus doar „da”, fără a oferi detalii în plus, care să compromită surpriza pregătită de cei doi.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Cât de mult i-a crescut părul Danei Roba: ”A fost cel mai greu an din viața mea” Cum arată make-up artista la câteva luni de la terifianta întâmplare

Ce cred internauții despre vestea Danei Roba și a lui Beni

Fanii au fost liberi să-și dea cu părerea, mulți crezând că ar fi vorba despre planurile de căsătorie pe care le au Dana Roba și Beni. În acest sens, urmăritorii sunt foarte curioși și nerăbdători să afle ce surpriză au cei doi.

„Gata, deja căsătorie? WOW, ce tare!/ Ce mă bucur că sunteți împreună, vă stă bine!/ Să fiți fericiți și binecuvântați! Să te ajute Dumnezeu să ai noroc de o căsnicie fericită!”,  au

fost câteva dintre comentariile internauților, la respectivul clip.

În videoclip, Beni, foarte entuziasmat de planurile pe care le au împreună, i-a spus iubitei lui: „Te iubesc!”.

Make-up artista i-a spus că și ea îl iubește, iar pe această cale a ținut să le aducă în vedere fanelor ei că fostul soț, din cauza căruia a ajuns să aibă de suferit, nu își exprima niciodată sentimentele față de ea.

„Daniel îmi spunea că el nu zice «te iubesc», el nu-i obișnuit.(...) Nu așa e normal, normal este să faci complimente, să ți se facă, să faci înapoi și așa mai departe”,  a mai spus Dana, în clip.

@news.tiktok.01 #dana #danaroba #danielarobamakeupartist #fy #goviral #beni #danielaroba ♬ sunet original- news.tiktok.01

Citește și: Ce se întâmplă cu relația dintre Beni și Dana Roba, după ce make-up artista a fost nevoită să plece: “Nu te-am pierdut”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.