Anunțul făcut de George Burcea, în miez de noapte, despre Viviana Sposub: A plecat, m-a lăsat

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 12 ian 2023, 00:00

Anunțul făcut de George Burcea în miez de noapte, despre Viviana: A dispărut, a plecat, m-a lăsat

Sursa: Instagram George Burcea

George Burcea a făcut un anunț surprinzător în miez de noapte, despre Viviana Sposub. Prezentatoarea matinalului ”Dimineața cu noi” a fost dată dispărută de iubitul ei.

George Burcea și Viviana Sposub trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape trei ani de zile. Cei doi au planuri mari de viitor, ba chiar se gândesc să pună bazele unei familii fericite. Actorul a declarat în nenumărate rânduri că o va cere în căsătorie pe iubita sa, însă pare că așteaptă un moment potrivit pentru a face acest pas. Recent, George Burcea a făcut un anunț neașteptat în miez de noapte, despre Viviana, care era de negăsit.

Citeste si: EXCLUSIV! Ce s-a întâmplat, de fapt, în culise între Viviana Sposub și Ruxi la Bravo, ai stil! Celebrities: "Eu am sunat-o!" Prezentatoarea TV a dezvăluit abia acum

Ce surpriză i-a pregătit George Burcea iubitei lui 

George Burcea este un adevărat susținător când vine vorba de partenera sa, Viviana Sposub. De când formează un cuplu, cei doi sunt de nedespărțit.

Actorul îi este alături iubitei sale necondiționat, ba chiar, uneori, o însoțește și la filmări. În cazul în care are vreo problemă, îi sare imediat în ajutor.

Seara trecută, George Burcea a tras un semnal de alarmă pe internet, după ce toată seara a stat în bucătărie și a gătit, iubita lui nu era de găsit. Astfel, actorul a apelat la ajutorul internauților, în cazul în care o vad pe Viviana să-i spună că mâncarea este gata.

Citeste si: EXCLUSIV! Andreea Mantea nu s-a ținut de cuvânt. Prezentatoarea TV a izbucnit în lacrimi în mijlocul unei ediții Casa Iubirii: "O să plâng toată ziua!"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

George Burcea pare destul de priceput în bucătărie, acesta a pregătit ardei umpluți, o rețetă de sezon, pe care mai toate gospodinele o pregătesc în această perioadă, fiind extrem de gustoasă. Actorul s-a gândit să-și răsfețe iubita cu aceste bunătăți de sezon, Viviana fiind tare norocoasă că are un iubit care o așteaptă cu masa pregătită.

Citeste si: METEO cu Viviana Sposub: „Avem o informare meteo de vânt puternic” Ninsori și vreme deosebit de rece la început de săptămână

”Bună seara, bună seara! Dacă o vedeți pe Viviana Sposub, să-i spuneți, vă rog frumos, că e gata mâncarea. A dispărut, a plecat, m-a lăsat”, a spus George Burcea pe Instastory.

Viviana Sposub, prezentatoarea matinalului ”Dimineața cu noi”, și George Burcea au o relație bine închegată, în ciuda speculațiilor care au apărut de-a lungul timpului și a celor care nu-i voiau împreună.

Citeste si: Cum decurge în aceste momente relația dintre Viviana Sposub și George Burcea: „Am o listă lungă de lucruri pe care nu le-aş ierta într-o relaţie”