Ultima oră! Anunțul făcut de ministrul Sănătății, Victor Costache: "Vrem să se testeze toată populația Bucureștiului"

Autor: B.H.

Pentru a ține sub control criza coronavirusului în România, ministrul Sănătății, Victor Costache, dorește impunerea unor noi măsuri. Ministrul vrea ca toată populația Bucureștiului să fie testată.

Dacă până acum testele pentru confirmarea coronavirusului erau făcute doar persoanelor care prezentau simptome de boală, ministrul Sănătății vrea schimbarea procedurii la nivelul Capitalei.

Citeste si: Coronavirus România. A fost confirmat decesul cu numărul 14

Anunțul făcut de ministrul Sănătății, Victor Costache: "Vrem să se testeze toată populația Bucureștiului"

Ministrul Sănătății a anunțat în cadrul unui interviu că va demara rapid un program prin care toate persoanele aflate în București vor fi testate pentru COVID-19.

Încă nu este clar cum va fi pusă în aplicare această măsură, însă Victor Costache consideră că este una eficientă pentru a preveni răspândirea virusului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Scrisoarea emoționantă a unei fetițe de 6 ani: "Arestați coronavirusul. Vreau să mă joc cu prietenii mei..."

"Am avizat un parteneriat și un program care va demara rapid. Vrem să se testeze toată populația Bucureștiului printr-o serie de echipe care vor merge door to door (din ușă în ușă- n.red.), după modelul Coreei de Sud. Este foarte important să facem milioane de teste.

Până la sfârșitul săptămânii, vom avea încă 200.000 de teste. Am pornit cu un singur centru de testare în ianuarie și acum avem cel puțin 20 și vrem să avem 1-2 la nivel județean”, a declarat ministrul Sănătății, Victor Costache, potrivit stirileprotv.ro.   

 

Citeste si: Şefa DSP Braşov, Anca Bertea, a demisionat: Când au aflat de coronavirus, jumătate dintre angajaţi au intrat în concedii medicale

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.