Anunțul făcut de Simina pe instagram: "Vine Dominic, faceți loc"

Autor: B.H.

Este însărcinată în 36 de săptămâni și așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului ei copil. Iată ce anunț a făcut Simina pe instagram.

Simina, una dintre cele mai apreciate foste concurente de la "Puterea Dragostei", se pregătește intens pentru cel mai important rol din viața oricărei femei, rolul de mamă.

Citeste si: Jador a dat din nou lovitura! Cate vizualizari a adunat cu ultimul clip

Însărcinată în 36 de săptămâni, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a dezvăluit că deși România se află în plină criză de coronavirus, ea și-a păstrat calmul și se pregătește să nască la o maternitate din București.

Anunțul făcut de Simina pe instagram: "Vine Dominic, faceți loc"

Nu se știe concret dacă Simina a ajuns sau nu la spital pentru a naște, însă a făcut un anunț care stârnește nenumărate semne de întrebare.

Citeste si: Denisa, mesaj emotionant pentru iubitul ei, Iancu Sterp, imediat dupa ce si-a reluat vechiul job! Iata ce i-a transmis tanara Razboinicului de la "Survivor Romania", pentru a dovedi tuturor ca dragostea lor va supravietui si la distanta!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Într-un story postat pe contul ei de instagram, Simina a scris: "Vine Dominic, faceți loc". Astfel, există șanse mari ca fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" să dea vestea cea mare în scurt timp. 

Simina, pofte de graviduță. Cum se răsfață în această perioadă?

Pentru că știe cât de importantă este alimentația corectă în timpul sarcinii, Simina nu își refuză nimic și nici nu se gândește la caloriile consumate, astfel că se bucură de o mulțime de bunătăți în această perioadă.

Viitoarea mămică le-a dezvăluit celor ce o urmăresc pe instagram că nu ezită să consume ciocolată, chiar dacă unele graviduțe i-au atras atenția că aceasta ar putea să agite bebelușul.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, decizie șocantă! A renunțat la religia ei! ”Nu mai sunt pocăită!”! DECLARAȚII EXCLUSIVE

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.