Anunțul îngrijorător al medicului Virgil Musta. Ce se va întâmpla în ianuarie

Author: Marina Ionescu
Medicul Virgil Musta face un anunț îngrijorător pentru România pentru începutul anului viitor!

Medicul Virgil Musta face un anunț îngrijorător pentru România pentru începutul anului viitor! 

Pandemia de coronavirus continuă să facă ravagii în toată lumea, inclusiv în România, aici unde numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 nu scade și nu continuă să fie același de la o zi la alta, iar numărul paturilor rămase libere la secțiile de ATI ale spitalelor sunt din ce în ce mai mici!

Medicul Virgil Musta, anunț îngrijorător pentru România

România așeaptă un vaccin anti-COVID , iar în cel mai scurt timp va începe campania de vaccinare. Medicul Virgil Musta anunță că în luna ianuarie cazurile de coronavirus ar putea să explodeze și nou și iar să fie ridicate, asta pentru că sunt sărbătorile de iarnă și cu greu oamenii nu vor putea să se întâlnească cu alte persoane.

„Cred că va trebui să fim responsabili, să păstrăm totuși această distanțare socială, nu sunt recomandabile asocierile foarte mari de oameni.

Este bine să ne petrecem sărbătorile în familia restrânsă pentru că orice contact cu o altă persoană fără purtarea măștii este un pericol”,
a spus medicul.

Respectarea măsurilor cu strictețe!

Virgil Musta  a precizat că în toată această perioadă oamenii trebuie să fie foarte responsabili și să aibă mare grijă cu cine se întâlnesc și să respecte toate măsurile de protecție.

Mai mult de atât, acesta recomandă tuturor să poarte masca de protecție tot timpul, mai ales în această perioadă foarte aglomerată.

”Probabil că va crește numărul de cazuri, dar noi să sperăm că măsurile luate, coroborate cu stagnarea numărului de cazuri, va menține sub control situația pandemică”, a mai spus Virgil Musta!

Citeste si: Restricții pentru români de sărbători! Raed Arafat a făcut anunțul!

Coronavirus România, 7 decembrie! 

Până astăzi, 7 decembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 517.236

de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

409.121 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 3.660 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii