Anunțul pe care toată lumea voia să îl afle despre Viviana Sposub! Ce va face concurenta Bravo, ai stil! Celebrities după competiție

Author: Alice Popescu
Actualizat: 27 oct 2022, 00:50

Viviana Sposub este una dintre cele mai iubite concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Viviana Sposub lupta in acest moment pentru a prinde un loc in Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities. Daca la inceputul intrarii in competitia de stil, parcursul ei a fost unul timid, iata ca odata cu trecerea timpului, Viviana s-a dovedit a fi una din cele mai redutabile concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities care ii sufla mereu in ceafa lui Ruxi.

Ce va face Viviana Sposub dupa ce se termina Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Anunțul șocant al Bellei Santiago la Bravo, ai stil! Celebrities! De ce vrea să se retragă din competiție până in Marea Finala

Mai mult, versatilitatea de care mereu a dat dovada, show-rile emotionante pe care le-a facut in Gale, vocea si talentul actoricesc au cantarit mereu in ochii juratilor care nu de putine ori au notat-o cu punctaj maxim pentru momentele facute.

Mai mult, telespectatorii i-au indragit pe loc vocea, Viviana alegand sa cante live in mai mule momente ale sale si chiar au rugat-o sa fie mai vizibila din acest punct de vedere.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Nu de putine ori, Raluca Badulescu a dezvaluit ca Viviana Sposub a cucerit-o definitiv prin talentul actoricesc si chiat i-a transmis un mesaj lui George Burcea, iubitul ei despre faptul ca este posibil ca la un moment dat, concurenta Bravo, ai stil! Celebrities, sa il intreaca in ce priveste actoria.

Viviana Spsoub a vorbit despre proiectele pe care le va avea dupa Bravo, ai stil! Celebrities

Recent, in mai multe story-uri publicate pe Instagram, Viviana Sposub si-a facut timp sa vorbeasca cu fanii si sa le raspunda la toate intrebarile legate de ea si de competitia Bravo, ai stil! Celebrities. Majoritatea fanilor au vrut sa stie ce va face dupa ce se va termina proiectul in care acum este implicata, profesional vorbind.

Citeste si: Viviana Sposub răbufnește pe ultima sută de metri la Bravo, ai stil! Celebrities: "Nu știu ce mai caut în competiția asta"

Viviana Sposub: "Am primit cateva intrebari despre ce voi face dupa, de proiecte, de planuri...ideea e ca in domeniul asta, totul este incert, dar ma bucur ca dupa acest proiect, au venit tot felul de propuneri.

Inca nu este nimic contretizat, adica nu va pot da acum o veste. Sper sa va spun ce se intampla cu viata mea dupa Bravo, ai stil! pentru ca da, exista viata dupa aceasta competitie si sper sa fiti alaturi de mine si sa ma sustineti pe mai departe. Imi doresc sa continui in televiziune, pentru asta m-am pregatit si asta imi place foarte mult. Mi-as dori si sunt in lucru pentru un proiect muzical avnad in vedere reactiile voastre din Galele unde am cantat."

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.