Anya, un star in ascensiune VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:44

Am placerea sa va fac cunostinta cu Anya, o ardeleanca frumoasa foc si foarte talentata. Poate ca unii dintre voi o stiti de pe vremea cand facea parte din trupa Hi-Q, dar de atunci s-au schimbat multe, iar in prezent domnisoara e pe cont propriu. Colegii mei au invitat-o la shopping si au aflat ultimele secrete din viata cantaretei.

Aceasta frumoasa si talentata domnisoara si-a facut intrarea in showbiz pe o usita numita “Hi-Q”! Ardeleanca a reusit sa cunoasca succesul alaturi de Mihai si Florin, dar doar pentru o scurta perioada. Intre timp a renuntat la trupa, dorindu-si o cariera solo!

Au existat insa si destule certuri in trupa Hi-Q. Asa ca Anya a ajuns la concluzia ca-i va fi mult mai bine pe cont propriu. Si are toate sansele sa reuseasca! Pe langa voce si frumusete, detine si un zambet cuceritor!

Desi e toata numai un zambet, viata ei n-a fost intotdeauna roz.
S-a casatorit, din dragoste, cu impresarul ei, Tibi, dar dupa mai putin de doi ani de casnicie, au hotarat sa se desparta! Cu toate astea, cei doi colaboreaza in continuare.

Desi e celibatara, Anya e foarte pretentioasa atunci cand vine vorba de barbati. Spune NU categoric muschilor!



 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.