Apar detalii cutremurătoare despre „Șacalul”. Acesta ar fi profitat de o adolescentă cu dizabilități, în timp ce îi cânta melodii de dragoste

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 12 sep 2024, 19:34

„Șacalul” a fost condamnat în trecut la închisoare, după ce ar fi violat o minoră de 15 ani, cu handicap

Sursa: Facebook

Suspectul celor două crime din Constanța, bărbatul poreclit „Șacalul” ar avea antecedente extrem de grave. Cea mai recentă acuzație îl pune pe acesta în postura de posibil violator.

Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul „Șacalului”, bărbatul suspectat că le-ar fi ucis pe Denisa și Delia. Se pare că acesta nu e la prima abatere, ba chiar a fost condamnat în trecut la închisoare, după ce ar fi violat o minoră de 15 ani, cu handicap. 

Citește și: Filmul crimelor „trase la indigo”, din Constanța. Descoperirea făcută de anchetatori în buzunarul Denisei, una dintre tinerele ucise de Șacalul

„Șacalul” ar fi violat o copilă cu handicap

Niculae Mitrea, zis „Șacalul”, ar fi violat o fată cu handicap în vârstă de 15 ani, în urmă cu aproximativ 8 ani. La vreme respectivă, bărbatul a primit 5 ani de închisoare. 

„În cursul lunii octombrie 2016, persoana vătămată în vârstă de 15 ani s-a împrietenit pe o reţea de socializare cu inculpatul, iar ulterior cei doi au purtat diferite discuţii pe reţeaua de socializare, iar la un anumit moment inculpatul a vizitat-o pe persoana vătămată în curtea Şcolii gimnaziale din

localitatea Ceamurlia de Jos ocazie cu care inculpatul a realizat faptul că aceasta prezintă un handicap fizic si psihic vizibil, respectiv „avea faţa strâmbă”, „mergea greu”, „avea probleme la o mână”, „gândea ca un copil”, „avea probleme de vorbire.

„Ajungând în marginea localităţii, inculpatul i-a spus persoanei vătămate să îl însoţească în interiorul unei case părăsite, iar aceasta l-a însoţit pe inculpat fără a se opune sau a întreba motivul.

Când au intrat în casa respectivă, inculpatul a început să îi adreseze cuvinte frumoase persoanei vătămate, spunându-i că o iubeşte şi fredonându-i melodii de dragoste, apoi i-a propus să întreţină raporturi sexuale. în primă fază persoana vătămată a refuzat propunerea făcută, însă la insistentele inculpatului care a continuat prin a-i spune vorbe frumoase a acceptat întreţinerea relaţiilor sexuale.”

Inculpatul Neculai Mitrea s-a deplasat la locul indicat şi i-a spus persoanei vătămate să urce în maşina prietenului său, partea vătămată a refuzat motivând ca este târziu şi că vrea să meargă acasă, însă la insistentele

inculpatului, care a folosit si un ton răstit spunându-i „ce faci?, vrei sa fugi?” persoana vătămată a acceptat, urcându-se în maşină.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

„După consumarea actelor sexuale, suspectul a plecat cu autoturismul înspre loc. Ceamurlia de Jos, abandonând-o pe minora pe marginea DJ 222, în locul în care a fost identificată de organele de poliţie”. (sursa Judecătoria Babadag)

De asemenea, Niculae Mitrea avea numeroase antecedente, cu un cazier bogat încă de când era minor.

Prima faptă pentru care a primit o sentință a fost săvârșită, în 2015, când avea 17 ani.

Atunci a întreținut acte sexuale cu o fetiță de 12 ani. Pentru această faptă a primit o măsură educativă de supraveghere pe o perioadă de șase luni.

„Furt, conducere fără permis, infracţiuni la viaţa sexuală”, a declarat Zafer Sadîc, purtătorul de cuvânt al Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, scrie Antena3.

Anchetatorii caută încă patru victime

„Șacalul”, cel care ar fi ucigașul celor două fete, Denisa și Delia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit unor surse apropiate investigației, bărbatul ar mai fi ucis cel puțin alte patru femei, iar polițiștii anchetează aceste dispariții. Există convingeri cum că bărbatul ar fi utilizat același mod de operare în cazul celorlalte victime.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.