Apar noi imagini cu șoferul drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai. În mașina lui Vlad Pascu se aflau mai multe persoane

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 25 aug 2023, 11:05

Accident 2 Mai

Sursa: Instagram- Vlad Pascu

Noi detalii ies la iveală în cazul șoferului drogat care a ucis cu mașina doi tineri în stațiunea 2 Mai. Potrivit unor imagini surprinse cu câteva ore ore înainte de tragedie, în mașina lui Vlad Pascu se aflau mai multe persoane.

După ce a recunoscut că a condus sub influența substanțelor interzise, s-a constatat faptul că mai mulți tineri se aflau în mașina tânărului în momentul în care se plimba prin Vama Veche.

Vlad Pascu avea mașină plină de tineri în momentul în care se plimba prin Vama Veche

Înainte de a provoca tragedia, Vlad Pascu a petrecut într-un club din stațiunea Vama Veche, unde ar fi și consumat substanțele interzise.

Potrivit observatornews.ro Camerele de supraveghere l-au surprins pe Vlad Pascu conducând haotic și având mai multe persoane în mașină.

Citește și: Au fost luate primele măsuri în urma tragediei de la 2 Mai. Ce capete au căzut după ce un șofer drogat a luat viața a doi tineri

Martorii au sunat la 112 pentru a reclama faptul că un șofer conduce haotic prin stațiunea Vama Veche, dar autoritățile nu au intervenit.

Acesta a fost oprit de polițiști câteva ore mai târziu, însă deși a fost descoperită o cantitate de droguri asupra sa, Vlad Pascu nu a fost supus unui control drugtest.

Citește și: Lacrimi și durere pentru Sebi „Azi am fost la cimitir să îi iau groapă băiatului meu” Tatăl băiatului ucis în accidentul de la 2 Mai este în stare de șoc

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După ce a fost lăsat să plece de către polițiști, șoferul teribilist a spulberat cu mașina un grup format din opt tineri. Pentru doi dintre aceștia impactul a fost mortal. Roberta și Sebastian s-au stins din viață, lăsând în urmă două familii îndurerate.

Au fost luate primele măsuri în urma accidentului de la 2 Mai

În urma tragediei de la 2 Mai, în care un șofer ce consumase trei tipuri de droguri a ucis doi tineri.

O anchetă a fost deschisă la IPJ Constanța, iar în urma acesteia au fost constate mai multe nereguli ce ar fi dus la această tragedie.

Citește și: Ies la lumină primele declarații ale părinților băiatului care a produs tragedia de la 2 Mai: "Nu încercăm să-l absolvim de rigorile legii"

„Printre altele, în contextul în care IPJ Constanţa are în folosinţă 12 aparate pentru verificarea prezenţei în organism a unor substanţe cu efecte psihoactive, respectiv Drugtest, s-a constatat că poliţiştii aveau posibilitatea să testeze conducătorul auto

ori să-l conducă la o unitate medicală autorizată în vederea examinării clinice şi recoltării de probe biologice. Cu privire la aceste aspecte constatate urmează a fi sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa”, a declarat Eduard Ionescu, purtătorul de cuvânt al MAI.

Citește și: „A fost un accident în fața noastră”. Vlăduța Lupău, martoră la tragedia rutieră din Rădăuți, care a ucis patru membri ai unui ansamblu folcloric

În urma anchetei au fost eliberați din funcție adjunctul şefului IPJ Constanţa cu responsabilităţi în domeniul siguranţei rutiere şi ordinii publice, şeful Poliţiei Rutiere Constanţa, şeful Poliţiei municipiului Mangalia şi şeful Poliţiei Vama Veche.