Aparitie extraordinara la WOWbiz! Alex Velea, alaturi de mama lui! Cei doi au dat testul suprem in direct, la TV!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 nov 2017, 09:33

Alex Velea este unul dintre cei mai apreciati artisti de la noi, iar in aceasta seara, la WOWbiz, acesta a venit insotit de mama lui. Au adus si albumul foto si au oferit detalii picante despre cele mai frumoase momente din viata lor.

In direct, in cadrul emisiunii WOWbiz, mama artistului a dezvaluit ca fiul ei nu a fost neascultator cand era mic si nici nu este fitos, asa cum se spune.

 
”El nu e un fitos, poate doar pare. Alex a fost un copil foarte ascultator si foarte docil, n-a fost deloc greu cu el. Ambii copii seamana cu el.”, a marturisit mama lui Alex.

”Ei, n-am stricat, uiti de caprioara aia, pe care am spart-o?”, a spus Alex, in timp ce mama lui a povestit cum s-a intamplat totul: ”Nu sunt asa boacane foarte mari. A spart un bibelou si apoi a stricat toata mobila, a zgariat-o.”, a mai dezvaluit ea.

 ”Cand se construia facultatea, am mers acolo, am urcat fiecare caramida si am cazut. Venea dupa mine, insa nu ma gasea.”,
a marturisit Alex.
”Pe la 16-17 ani mi-a adus o iubita acasa. Carina o chema, e medic acum.”, a mai povestit mama lui Alex, in timp ce el a recunoscut totul: ”Da, imi placea.”, a mai spus el.
 
”Aveau roluri diferite, scenete, ii faceam tot felul de turbane. La 17 ani a avut ultima vacanta cu familia. A spus ca a fost cea mai frumoasa vacanta si a spus ca e ultima.”,
a mai marturisit mama artistului.
 
”Tatal meu a studiat muzica, insa n-a avut ocazia sa faca muzica. A trait prin mine toata emotia, ii canta mamei in bucatarie.”, a mai dezvaluit el.
 
Întrebata ce surpriza neplacuta i-a facut Alex, mama lui a marturisit totul: ”La prima lui tabara, el m-a sunat si mi-a spus ”Mama, am facut o prostie. Mi-am dat gauri in urechi.”,
cand l-am auzit i-am zis ca ”Lasa, ca vii tu acasa.”, insa nu i-am mai facut nimic. Faptul era consumat.”, a marturisit ea, in timp ce Alex a completat-o: ”Eram in clasa a cincea, am mers cu niste copii mai mici si eram suparat:”Mama, de ce ma trimiti pe mine cu picii astia?”
 
De asemenea, in direct, la WOWbiz, cei doi au fost supusi unui test. Acestia nu au stiut ce intrebari aveau sa-si adreseze, iar momentul a fost cu totul savuros.

 
”Cum iti alinti soacra?”, a intrebat mama artistului: ”Denis, sexy buni, uneori, dar n-o poreclesc.”, a raspuns artistul.
”La ce seamana fiul cu tine?, a intrebat Alex, iar mama lui a raspuns: ”La inaltime si la fiziniomie,  la ten cu tatal lui, dar  mai merge si la solar.”Artistul a completat-o, insa: ”Sunt altruist, pun mereu oamenii din jur in locul meu. ”, a mai marturisit el.

 
”Sunt super incantata de tatuajele lui.”, a spus mama lui, in timp ce Alex a spus ca de fapt uraste tatuajele: ”Ei i-ar fi placut un baiat asa, ca Victor.” ”Primul tatuaj a fost leul, zodia tatalui sau. I-am spus sa se opreasca, dar e alegerea lui. Şi le-a facut deja cand era foarte mare si stia ce vrea sa faca cu trupul lui.”
 
Intreg momentul a fost intrerupt de Antonia, care l-a sunat pe Alex. I-a raspuns, insa, Victor Slav, insa Antonia n-a picat in ”plasa”: ”Ei, iubire. Nu-i vocea iubitului meu. Te iubesc mult.”, a spus ea, in timp ce Alex Velea i-a raspuns: ”Te iubesc si eu, din tot sufletul.”

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro





















 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.