Apariție incendiară a Selenei Gomez. Rochia decoltată a atras toate privirile la premiile VMA 2023

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 14 iun 2024, 02:40

Selena Gomez

Sursa: Profimedia

Selena Gomez a fost una dintre cele sexy apariții de la gala premiilor VMA 2023. Vedeta a ales o rochie decoltată cu crăpătură.

Artista Selena Gomez a fost nominalizată la trei categorii, iar apariția ei a fost una de zile mari.

Selena Gomez, mai sexy ca niciodată

Vedeta a ales o rochie roșie, decoltată și cu o crăpătură ce i-a pus în evidență formele voluptoase. Gala premiilor VMA 2023 s-a ținut pe stadionul Newark din New Jersey, acolo nume grele din muzică au fost prezente.

Citește și: Cele mai în vogă costume de baie din 2023

Selena Gomez a fost a fost nominalizată la trei categorii, în cadrul galei: Cântecul anului, Cea mai bună colaborare și Cea mai bună colaborare Afrobeats pentru melodia ei „Calm Down”, un featuring cu Rema.

Citește și: Globurile de Aur 2023. Pe 11 ianuarie aflăm câștigătorii. Iată lista completă a nominalizaților

Rochia care a făcut furori pe covorul roșu este o creație Oscar de la Renta, iar Selena Gomez a arătat că este într-o formă de zile mari. Artista a purtat o pereche de sandale roșii cu toc înalt, o pereche de cercei Giardini Segreti cu diamante, dar și o brățară de peste 36.000 de dolari.

Citește și: Selena Gomez și-a sărbătorit ziua de naștere. Câți ani a împlinit artista

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Selena Gomez a fost criticată în trecut pentru aparițiile sale, iar din cauza unor probleme de sănătate, artista a lipsit de la mai multe gale importante. Problemele pentru Selena Gomez par să fi luat sfârșit, iar artista se bucură la maxim de succesul de care are parte.

Problemele cu greutatea par să fie doar o amintire pentru Selena, care a afișat un trup de invidiat.

Artista a fost câștigătoarea unui premiu

Selena Gomez a câștigat premiul pentru cel mai bun videoclip Afrobeats, cu piesa „Calm Down”, pe care o interpretează alături de Rema. 

Selena Gomez nu s-a lăsat mai prejos nici la petrecerea de după decernarea premiilor VMA 2023. Aceasta a purtat o rochie scurtă, indigo și cu corset. 

Citește și: Imagini șocante! Justin Bieber a apărut în mediul online cu fața paralizată din cauza bolii de care suferă

Cel mai spectaculos look de până acum”, „Roșu e culoarea ta, clar!”, „Atât de frumoasă”, i-au transmis fanii pe Instagram.

„Suntem aici pentru le transmite pentru tot restul lumii”, a spus cântărețul Rema. Selena Gomez a spus că „ nu ar putea fi mai onorată ”.

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.