Apariție inedită a prințesei Kate! Ea și Prințul William au transmis un mesaj după ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Paris

Autor: Laura Macovei

O nouă apariție inedită a prințesei Kate, alături de prințul William. Cum au fost surprinși aceștia

Sursa: Instagram

Prințul William și Prințesa de Wales, Kate Middleton, au surprins din nou publicul cu un mesaj video postat pe contul lor oficial de Instagram, în care au felicitat sportivii Marii Britanii pentru performanțele lor remarcabile la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Cu 65 de medalii obținute, echipa britanică a avut parte de un succes extraordinar, iar cuplul regal a simțit nevoia să-și exprime aprecierea, chiar dacă nu au fost prezenți la Paris pentru a-i susține în mod direct.

Citește și: Ce studii are, de fapt, Kate Middleton! Sunt mai înalte chiar și decât cele ale Prințesei Diana! Prințesa de Wales a învățat în școli de mare calibru

Familia regală a transmis un mesaj video pentru echipa britanică de la JO 2024

În videoclip, Prințesa Kate  a apărut într-o ținută sport casual, purtând o bluză în dungi, o alegere vestimentară cu care a mai fost văzută anterior, confirmându-și încă o dată stilul rafinat, dar confortabil. Alături de ea, Prințul William a optat pentru un look ușor neobișnuit, lăsându-și barba să crească, un detaliu care a atras imediat atenția.

Aceasta schimbare subtilă de look a stârnit speculații în rândul admiratorilor săi – oare viitorul rege al Marii Britanii plănuiește o transformare permanentă?

Dincolo de aparențe, mesajul cuplului regal a fost unul plin de căldură și sinceritate. Nu a fost doar un mesaj simplu de felicitare, ci un colaj video care a inclus și alte personalități britanice importante, precum David Beckham, care și-au exprimat la rândul lor susținerea și mândria pentru sportivii naționali.

Momentul e deschis de Snoop Dogg, „ Felicitări, dragilor!”, după care apar Kate și William. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”

Citește și: O apropiată a Casei Regale Britanice a făcut anunțul despre starea de sănătate a lui Kate Middleton: „Este foarte bolnavă”

„Din partea noastră, a tuturor care v-am urmărit de acasă, felicitări!”, a spus Kate.  

Apoi Prințul a spus: „ Felicitări pentru tot ce ați realizat! Sunteți o inspirație pentru noi toți!”.

Cu toate că zvonurile despre o posibilă călătorie a lor la Paris au fost numeroase, se pare că aceste planuri nu s-au concretizat.

Este de înțeles, având în vedere starea delicată în care se află Prințesa de Wales, care, potrivit unor surse, a preferat să rămână într-un mediu liniștit și relaxant. Această vară se prefigurează a fi una discretă și calmă pentru familia regală, după un început de an dificil, marcat de vești îngrijorătoare despre sănătatea Regelui Charles și a Prințesei Kate, ambii fiind diagnosticați cu cancer.