Apariție inedită din partea lui Geani de la „Casa iubirii”, după ce a ieșit din emisiune! Cu cine s-a afișat fostul concurent în online

Author: Diana Ghita
Actualizat: 12 nov 2023, 17:59

La brațul cui a apărut Geani

Sursa: Captură YouTube

Geani a ieșit în urmă cu puțin timp din emisiunea matrimonială „Casa iubirii” și imediat s-a filmat în tandrețuri cu o fostă colegă de a lui.

Emma și Geani din „Casa iubirii” au stârnit multe controverse în mediul online, după ce s-au afișat în ipostaze tandre pe Tik Tok. În acest fel, cei doi au împărțit internetul în două tabere: cei care îi critică și cei care îi susțin.

Cum s-au afișat Emma și Geani de la „Casa iubirii” 

Aceștia nu au scris nimic în descrierea imaginilor, așa că s-au ridicat multe semne de întrebare în rândul internauților, care nu știu ce să creadă despre situația în care se află cei doi.

În videoclip aceștia par să fie foarte apropiați și fericiți unul în compania celuilalt. Ba mai mult, Geani a sărutat-o pe obraz pe Emma în timp ce o strângea la piept.

Amândoi s-au cunoscut în emisiunea „Casa iubirii” și, cu toate că au ieșit din competiție, au păstrat legătura și în afara ei. Aceștia au participat în cadrul sezonului doi al show-ului, în urma căruia se pare că au menținut o relație apropiată.

În clipul postat pe Tik Tok, Emma și Geani le-au transmis fanilor că îi pupă, fiind foarte zâmbitori și transmițându-le o energie pozitivă oamenilor din online.

În filmuleț se poate observa că foștii concurenți de la „Casa iubirii” aveau chiar și vestimentație asemănătoare, amândoi fiind îmbrăcați în roșu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Emma a recunoscut că are sentimente pentru un băiat pe care l-a cunoscut pe TikTok și care i-a trimis flori la hotel! Concurenta a făcut mărturisiri uluitoare! „Nu i-am dat eu adresa băiatului”

Cum au reacționat internauții la vederea videoclipului 

Toate aceste detalii au generat foarte multe controverse în rândul fanilor, unii fiind bucuroși pentru o posibilă relație de dragoste a celor doi, iar alții criticând-o dur pe Emma, întrucât, într-un timp foarte scurt, aceasta s-a afișat în compania mai multor bărbați.

Recent, fosta concurentă s-a filmat împreună cu un fost participant al emisiunii „Puterea Dragostei”, Alex Braboveanu, zis și Rubyn. De asemenea, aceasta s-a afișat pe rețelele de socializare și cu Alexandru, fostul iubit al Biancăi.

Toate aceste apariții au avut loc după ce Emma s-a despărțit de cel pentru care a venit, inițial, în „Casa iubirii”.

„Pe toți la rând, nu îți scapă unul./

Emma se filmează cu toți./ Ema pe toți care ies din casă îi ia la rând, cred că stă la poartă și așteaptă, câte unul, câte unul.”, au fost câteva dintre reacțiile dure la adresa Emmei.

Însă, alți internauți le-au transmis gânduri bune celor doi, sperând să fie într-o relație și să fie fericiți împreună.

„Sunteți minunați, Emma”/ ”Vă potriviți, felicitări”/ ”Bravo, este băiat bun”/ ”Foarte frumoși”/ ”Sunt împreună?”/ ”Doamne ajută, să fiți iubiți”, au fost mesajele celor care îi apreciază pe Emma și Geani.

@emisiunitvr #emmacasaiubirii #geanicasaiubirii #emisiunitv #casaiubiriiromania #casaiubirii #casaiubiriisezonul2 #kanaldromania #casaiubirii💫 #fyp #casaiubirii❤️ ♬ original sound- emisiunitv

Citește și: ”L-am văzut de multe ori supărat” Geani a dat cărțile pe față în privința Cristinei. Ce spune fostul concurent despre legătura dintre ea și Radu

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.