Aparitie senzationala la Inalta Curte! Elena Udrea a facut furori

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 sep 2020, 19:25

Iat-o pe blonda politicii romanesti intr-o forma de zile mari!

O saptamana. Atat i-a trebuit Elenei Udrea sa-si revina din postura de arestata in cea de femeie extrem de sexy.  Cu o rochie neagra mulata, decolteu generos si tocuri ametitoare, Elena Udrea uimeste audienta la Inalta Curte.

O tinuta de-ti taie respiratia. Totul este completat de un bronz natural, parul aranjat pana la ultima suvita si machiajul aplicat cu grija. Insa, rochia e, de departe, piesa de rezistenta.

Si cand toata lumea credea ca in cele 72 de zile i-au lipsit tocurile, trusa de machiaj si rochiile, ce sa vezi, Elena Udrea ne linisteste: „si acolo puteam sa ma machiez si sa-mi aleg o rochie daca voiam sa ma imbrac in rochie.”

Insa, nu doar de aspectul fizic se ingrijeste Elena Udrea acum. Zilele si noptile lungi petrecute dupa gratii e posibil sa-i fi cauzat probleme de sanatate, recunoaste chiar ea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Si ca sa stie o lume intreaga ce a trait ea dupa gratii, in cele 72 de zile petrecute in arest, fosta blonda a politicii romanesti este hotarata sa puna mana pe penel si sa scrie o carte.

Tot la Curtea Suprema si-a facut aparitia si Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea. Nu la fel de radiant ca blonda politicii romanesti, omul de afaceri s-a aratat dezinteresat de prezenta fostei sale sotii sub acelasi acoperis cu el. Elena Udrea si Dorin Cocos sunt judecati in doua dosare diferite pentru fapte de coruptie.

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.