Aparitie socanta in lumea mondena. O vedeta a uimit pe toata lumea cu noua ei silueta de sirena

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:20

Raluca Badulescu a dat jos zeci de kilograme in numai un an, iar acum se mandreste peste tot cu trupul ei, tras ca prin inel.

Nici prin cap nu i-ar fi trecut vreodata Ralucai ca ar putea sa arate asa: „N-am fost asa nici la 18 ani!”. In urma cu un an, vedeta si-a luat inima in dinti si a apelat la procedura chirurgicala de micsorare a stomacului. Fara niciun alt ajutor, a reusit sa dea jos 63 de kilograme! „ A durat un an si 4 luni procesul acesta de slabire, in acest interval am facut sport din an in Paste ”.

Marimile de acum ale Ralucai ar starni invidia manechinelor profesioniste. Acum, nonconformista vedeta priveste de-a dreptul socata la hainele pe care le purta pana nu demult. Desi mananca mult mai putin decat inainte, Raluca recunoaste ca are momente cand ii vine sa devoreze tot ce-i iese in cale: „ M-am aruncat ca o nemancata intr-un chec cu ciocolata facut de mama si am mai luat un kilogram si jumatate.

In urmatoarele 2-3 zile, am tinut regim si l-am dat jos!
”.

Vedeta afirma ca „ Desi slabirea s-a produs pe parcursul unui an si ceva, nu mi-a luat Dumnezeu mintile de tot, in sensul ca mi-as imagina ca as putea, fizic, sa defilez in tanga, pe-aici ”. Asa ca se pregateste de o serie de interventii chirugicale care sa-i desavarseasca silueta proaspat dobandita. Acum vedeta cantareste 57 de kilograme.

O greutate pe care sustine ca nu a mai avut-o niciodata in viata ei si de care este tare mandra!

##VIDEO115732##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei