Aparitie surprinzatoare in casa "Puterea dragostei"! Andy a revenit in emisiune! Iata pe cine a pus ochii sarmantul tanar si cum a reactionat Roxana, fosta lui iubita!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 sep 2020, 17:00

Andy a revenit in casa "Puterea dragostei" si este mai dornic ca oricand sa isi gaseasca adevarata iubire!

In editia de astazi, concurentele au avut parte de o mare surpriza, Andy a revenit in casa "Puterea dragostei". Toate fetele au fost incantate de aparitia lui, mai putin Roxana, care a iesit rapid din casa, pentru a evita un prim contact vizual cu acesta, dupa despartirea lor urata.

Roxana si Andy au trait o iubire cu nabadai in casa "Puterea dragostei". Intre cei doi a fost o atractie fizica, insa relatia a fost una superficiala.

Cei doi s-au despartit dupa ce Roxana l-a sarutat pe grecul Alexander, in camera rosie, moment in care Andy a decis sa puna capat definitiv relatiei lor.

Citeste si: Bodi de la "Puterea dragostei" isi apreciaza enorm familia! Iata cine sunt cele mai importante persoane din viata concurentului! Ce mesaj impresionant i-a transmis mamei sale!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intrebat pentru cine a revenit in casa, Andy a raspuns cu sinceritate ca singura fata de care ii place in acest moment, din casa "Puterea dragostei" este nimeni alta decat Lavinia, pe care isi doreste sa cunoasca mai bine si mai mult decat atat este dispus sa formeze un cuplu cu ea, daca ajung la concluzia ca se potrivesc.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.