Apariție surpriză! Nimănui nu i-a venit să creadă când a văzut cine a fost prezentă la petrecerea în care Larisa Groza și iubitul ei au dezvăluit sexul copilului

Autor: Diana Ghita

Cine a organizat petrecerea Larisei Groza și a lui Alex Cristian

Sursa: Instagram Larisa Groza

Luni, pe 1 iulie, Larisa și iubitul ei, Alex Cristian, au organizat o petrecere de tip gender reveal, în cadrul căreia au aflat, împreună cu membrii familiei, ce sex va avea copilul lor.

Larisa Groza și Alex Cristian au aflat că vor avea un băiețel, iar la acest eveniment a participat și fosta soție a lui Sebastian, actual concurent în „Casa iubirii”. Se pare că aceasta este cea care a organizat întreaga petrecere.

Ce legătură este între Larisa Groza și fosta Soție a lui Sebastian 

Din clipurile postate pe Instagram de viitorii părinți, se poate observa că gender reveal-ul a fost unul spectaculos, cu decorațiuni bine alese și cu un impresionant foc de artificii fumigene de culoare albastră.

De toate aceste detalii s-a ocupat chiar Irina, fosta soție a lui Sebastian.

Fosta parteneră a concurentului este din Iași, la fel ca Larisa. Acolo ea deține o firmă specializată în organizarea de evenimente, care poartă numele fetiției pe care o are cu Sebastian. Astfel, din câte se pare, fosta concurentă de la „Casa iubirii” a apelat la serviciile ei, întrucât a etichetat pagina afacerii Irinei într-un clip de la petrecere, făcut în momentul în care a fost dezvăluit sexul bebelușului.

Citește și: Sebastian simte că cedează, după ce fosta lui soție a căutat-o pe Roberta în mediul online! „Cât crezi că o să pot să o duc în halul ăsta? Sunt mort psihic”

În plus, fosta soție a lui Sebastian a fost cea care a filmat întreg momentul, pe care l-a postat ulterior pe Instastory, întrucât clipul a fost preluat chiar de pe pagina ei de către Larisa Groza și Alex Cristian.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Ce conflict a fost între fosta soție a lui Sebastian și Roberta de la „Casa iubirii”

Irina a ajuns în atenția publicului după ce a avut un schimb de replici înțepătoare cu Roberta pe TikTok. După ce fata care a avut o relație Sebastian în „Casa iubirii” a postat un clip la care a le-a răspuns susținătorilor că nu există comparație între ea și fosta lui soție, aceasta din urmă nu s-a

putut abține și i-a dat concurentei un răspuns pe măsură.

În secțiunea de comentarii a respectivului videoclip, Irina a spus: „Fiecare femeie este specială în felul ei! Ai dreptate, nu există comparație, clar, pentru că eu voi rămâne pentru totdeauna mama copilului său!”.

Ulteior, Roberta a încercat să îi explice că: „Nu era un atac asupra ta, m-am referit că nu este ok să fie comparație între noi, pentru că tu o să rămâi doar mama copilului său, iar eu prima lui iubire reală!”.

Citește și: Felicitări! Larisa Groza, fosta concurentă de la Casa iubirii, a anunțat sexul copilului

Fosta parteneră a lui Sebastian a ținut neapărat să aibă ultimul cuvânt, așa că i-a spus concurentei: „Prima lui iubire reală va rămâne Aylin (n.r. fiica lor). În rest vă doresc tot binele din lume și sper să fiți fericiți cu adevărat!”.