Apariție uluitoare în Casa iubirii! Natalia, fosta iubita a lui Sorin a revenit în emisiune! „Am lăsat ceva neterminat” Iată cum a reacționat Nicoleta în clipa în care rivala ei a solicitat să îl reîntâlnească pe Sorin în camera roșie!

Author: Ana Filip
Actualizat: 22 nov 2022, 19:00
Foto(4)

Concurenții din Casa iubirii au avut parte de o surpriză de proporții în ediția de astăzi, deoarece Natalia, fosta iubita a lui Sorin și-a făcut din nou apariția în emisiune!

După ce în Gala de duminică, Nicoleta și iubitul ei au trecut prin mari emoții deoarece s-au temut teribil că nu cumva Sorin să fie eliminat din Casa iubirii, în ediția de luni, cei doi au avut parte de un nou carusel de emoții și trăiri în clipă în care Andreea Mantea le-a pregătit un interviu surpriză cu tatăl Nicoletei, care și-a dorit să le transmită un mesaj important celor doi îndrăgostiți.

Nici bine nu și-au revenit că astăzi, Nicoleta și partenerul ei, au trecut din nou prin momente dificile, deoarece fosta iubita a lui Sorin, Natalia și-a făcut apariția în Casă iubirii și mai mult decât atât tânăra a cerut să se vadă cu el în camera roșie.

Apariție uluitoare în Casa iubirii! Natalia, fosta iubita a lui Sorin a revenit în emisiune! „Am lăsat ceva neterminat”

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, toți concurenții au fost luați prin surprindere de revenirea Nataliei, nimeni altă decât fosta iubita a lui Sorin. De departe cea mai uimită, dar și contrariată a fost Nicoleta, care a recunoscut-o pe rivală ei încă de cum a pășit în platou, chiar dacă tânăra a trecut prin câteva schimbări fizice. Cu siguranță primul lucru care i-a trecut prin minte Nicoletei a fost faptul că rivală ei a revenit pentru a-l recuceri pe Sorin.

Nicoleta a fost cu atât mai surprinsă în momentul în care Natalia a fost întrebată de ce a revenit în emisiune și a răspuns cu nonșalanță că a lăsat ceva neterminat acolo și tocmai de aceea și-a dorit enorm să revină în Casa iubirii.

Citește și: Surpriză de proporții pentru Nicoleta și Sorin! Tatăl Nicoletei, interviu de senzație! „După ce o să-i ceri mâna o să fie oșanca ta!” Iată cum au reacționat cei doi concurenți! 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Unele concurente s-au bucurat însă să o revadă pe fosta lor colegă, altele au subliniat faptul că Natalia s-a întors în calitate de ispita tocmai pentru a fi pusă la încercare relația dintre Nicoleta și Sorin. Rămâne însă de văzut dacă Natalia a revenit sau nu pentru a-l recuceri pe Sorin, sau pur și simplu și-a dorit să reintre în competiție pentru a-și caută din nou un partener alături de care să înceapă o relație serioasă și de durata.

Citește și: Apariție neașteptată în Casa iubirii! Tânăra care va pași în casa fetelor va ului pe toată lumea! „Vreau să merg în camera roșie cu Sorin!” Aflați cum va reacționa concurentul marți, într-o ediție incendiară, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.