Aparitii neinspirate! Iata topul CELOR MAI PROST IMBRACATE vedete din Romania VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 oct 2020, 00:15

Pe final de sezon ne-am propus sa luam sub lupa vedetele cu cele mai urate aparitii de la evenimentele mondene.

Pe locul 5 in topul celor mai urate tinute alese de vedete la evenimentele mondene plasam rochia doamnei Ciucu...Alina.

 

E drept ca artista s-a mai rafinat de cand a devenit sotia unuia dintre cei mai eleganti barbati din Romania, insa din stilul ei batranicios se pare ca e greu sa o scoti.

 

Nici chiar sotul ei nu reuseste. Alina a purtat la un eveniment cu staif o rochie cu buline ce parea de pe vremea bunicii. Si

nu putem trece cu vederea cele doua cureluse din talie. 1- sunt ca nuca in perete si 2- mai sunt si roz. Alina, da-ti repede un refresh.

 

Julia Jianu si stilul sunt 2 notiuni total paralele. Drept dovada sta tinuta pe care artista a imbracat-o la un eveniment fara sa stea prea mult pe ganduri.

 

Rochia cu maneci dantelate este ceva ce n-am mai vazut.

Draga Julia, nu te avantajeaza deloc! Iti scoate in evidenta burta iar picioarele nu iti sunt fara de cusur, asa ca de ce sa le expui cu nonsalanta? In plus, nici culoarea nu iti vine bine! Incearca pe viitor rochii simple, negre, lungi si putin decoltate. Meriti locul 4.

 

Cristina Haios, ex componenta trupei Impact, a incercat sa fie haioasa dar nu a reusit. Desi ne placea inainte, la ultimul eveniment ne-a surprins sa intalnim o noua fata a ei, mai de piti.

 

Rochia aurie, cu negru si roz, era mult prea mulata si mult prea decoltata, iar Cristina a purtat un sutien care se vedea oribil, si ii mai turtea si pieptul. Locul 3 clar!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Surprinzator, insa pozitia a 2-a revine unui designer.

Mai precis vorbim despre Laura Lazar, a carei tinuta este un kitsch veritabil.

 

Rochie neagra cu transparente, corset auriu lucitor iar pe deasupra si o vesta de blana, iar toate astea in mijlocul verii. Proasta inspiratie de aceasta data!

 

Se plange peste tot ca este criticata, insa cand imbraci o perdea ca sa iesi la un eveniment monden nici nu e de mirare.

 

Pe locul 1 in topul nostru si castigatoarea titlului de cea mai prost imbracata vedeta o gasim tocmai pe Oana Roman. Aparitia ei la acest eveniment ne-a lezat retina. Prea multe culori, flori si suprapuneri.

 

In primul rand rochia inflorata este urata, scurta in fata si lunga in spate, iar asta cand nu ai picioare fine si ferme. Sacoul de deasupra iti acopera umerii, pricepem asta, insa nu ne place culoarea.

Pantofii sunt frumosi, plicul la fel, insa nu in aceasta combinatie.

 

Rezultat total nefericit!