Aparitii tulburatoare pe holul unui spital din Bacau! Angajatele institutiei sustin ca sfere luminoase strabat cladirea

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:40

Intreaga scena ar fi fost surprinsa si de camerele de supraveghere.

Ce sunt straniile bule luminoase care plutesc pe holurile spitalului? De unde vin si incotro se indreapta?

In randul angajatelor care se aud pe inregistrare ar circula un zvon. Deloc intamplator, cercurile ar tasni numai din sectia de Terapie Intensiva, unde se afla bolnavi in stare foarte grava sau chiar in coma. Femeile ar fi spus ca sferele pe care le vedeti ca se plimba cu viteza ar fi sufletele pacientilor, iesite sa bantuie holurile.

Suflete care se desprind de trup, suflete care raman agatate intre cer si pamant, intre viata si moarte. Nu sunt deloc putine experientele traite de unii oameni, care sustin ca s-au intors din lumea de dincolo. Povestile lor inca fac inconjurul lumii si inca tulbura. Unii medici confirma ca astfel de trairi exista, iar cei care pasesc intr-o lume ireala pentru noi sunt oamenii care sufera un infarct miocardic sau un stop cardiorespirator.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Daca acest fenomen poate fi explicat, ce am vazut si noi, si dumneavoastra, dar si unele dintre asistentele spitalului din Bacau, nu are, inca, o justificare stiintifica. Nu exista nici macar certitudinea ca filmarea este autentica.