APB Service furnizorul tău de piese originale BMW

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 03 dec 2018, 14:30

Cauţi piese pentru maşina ta BMW? Ai nevoie de un furnizor de încredere? Doreşti piese de schimb BMW de calitate şi originale?

Vrei ca evaluarea maşinii tale şi montarea acestor piese BMW să fie realizate de profesionişti? Dacă apelezi la ABP Service înseamnă că eşti pe calea cea bună şi ştii că maşina ta are o valoare pe care trebuie sa i-o protejezi. La noi ai garanţia că vei găsi numai piese BMW originale şi de calitate.

Noi ştim deja ce valoare are maşina ta, de aceea vom avea grijă ca, folosind piese de de schimb BMW, să păstrezi şi să menţii această valoare la cote cât mai înalte, cât mai mult timp posibil.

De ce marca auto BMW este una atât de apreciată? 

Un scurt istoric al mărcii

Producătorul de maşini BMW este un reprezentant remarcabil şi cu tradiţie al industriei auto din Germania şi din întreaga lume. Compania produce o gamă foarte diversificată şi performantă de maşini de oraş, SUV-uri, maşini sport, modele de clasa business, motociclete şi motoare pentru scopuri diferite. 

Istoria mărcii BMW începe în 1913, o dată cu fondarea mai multor întreprinderi mici pentru producţia de motoare de avioane de către Gustav Otto şi Karl Rapp. La începutul primului război mondial, cele două companiile s-au alăturat, iar în 1917 compania folosea deja  numele său actual.

În perioada interbelică, doar reorientarea la producţia de motociclete îi salvează pe viitorul producător de automobile de ruină. Şi în 1929 trustul BMW începe să producă primul său model de maşină.

În timpul celui de-al doilea război mondial, fabricile BMW se concentrează asupra producţiei de motoare de aeronave, inclusiv a motoarelor cu reacţie. După înfrângerea Germaniei, compania este pe punctul de a fi închisă. Reînnoirea producţiei active începe în anii 1950. În acest moment, modelele de producţie ale companiei ating încă o dată un succes comercial semnificativ datorită victoriei răsunătoare a noilor maşini sport BMW.

Astăzi, concernul este situat ferm în fruntea industriei mondiale a automobilelor. Gama de modele BMW include maşini de producţie şi de concept, iar motoarele companiei sunt folosite chiar şi în maşinile de curse "Formula 1".

Beneficiile BMW

design şi clasă

putere mare a motorului;

accelerare rapidă;

conducere şi fiabilitate uşoară;

confort;

siguranţă şi manevrabilitate;

design elegant;

opţiuni bogate de nivel de finisaj;

echipamente tehnice perfecte.

Şi dacă toate aceste aspecte te-au făcut să te reîndrăgosteşti de maşina ta şi să îţi aminteşti de ce ai ales-o, acum este momentul să te gândeşti şi cum să ai grijă de ea cât mai bine.

De ce să apelaţi la un service specializat BMW şi să alegeţi piese BMW de calitate şi originale?

Cine poate mai  bine să livreze precizia şi calitatea pieselor auto pentru BMW decât chiar producătorul BMW? Şi pentru că noi dispunem de o cunoaştere amănunţită a tuturor mecanismelor şi componentelor vehiculului tău, de aceea este necesar pentru  a menţine performanţa şi siguranţa maşinii tale doar de piese de schimb BMW şi de un service cu experientă. Fiecare dintre numeroasele componente auto BMW pe care la furnizăm şi manopera noastră vor face ca maşina voastră să fie şi să rămână mereu  produsul no. 1.  

Piesele auto originale garantează performanţa constantă a autovehiculului. Pentru un plus de garanţie puteţi cumpăra piese de schimb pentru  BMW din magazinul service-ului nostru, fără a pierde timp şi efort. Cu ajutorul nostru, puteţi obţine rapid orice piesă necesară şi puteţi repara imediat orice defect.

La APB Service veţi găsi piesele auto pentru orice modele BMW la un preţ accesibil. Consultanţii noştri din magazinul service-ului vă vor ajuta în orice moment să obţineţi informaţii detaliate despre întreţinerea şi repararea autoturismelor. Piesele noastre de schimb sunt cheia unei funcţionări lungi şi perfecte a BMW-ului tău!

Piesele originale ale BMW vin cu un trio de promisiuni: calitate fără compromisuri pentru a păstra cea mai bună performanţă a BMW-uluivostru, o garanţie pentru toate serviciile şi piesele şi liniştea că înlocuirea a fost furnizată la aceleaşi standarde exigente pe care le-aţi aşteptat întotdeauna de la BMW.

De la alternatoare la ştergătoare de parbriz, bujii, filtre, scuturi, coliere, burduf planetară, racorduri flexibile, jante etc. oferim toate piesele de schimb majore de care veţi avea nevoie prin magazinul nostru de piese BMW. 

Acesta este locul pentru a găsi piese de schimb BMW şi piese de schimb auto de care aveţi nevoie. Indiferent dacă vreţi să înlocuiţi frânele BMW originale sau căutaţi să adăugaţi o admisie a aerului rece sau jante de aliaj, aţi găsit locul potrivit. 

Nu pierdeţi ore nesfârşite prin târguri de profil vânzare piese auto, contactaţi-ne sau completaţi formularul programare, furnizaţi-ne cât mai multe informaţii despre autovehiculul dvs. BMW şi tipul de piese de schimb de care aveţi nevoie pentru autovehicul! Făcând toate acestea sunteţi la doar câteva momente distanţă de a găsi cele mai bune preţuri pentru piese de schimb şi piese de schimb pentru autovehicule BMW.

APB Service este un atelier de reparaţii auto independent, neafiliat BMW, Mini şi Rolls Royce. Folosim numele BMW pentru a descrie tipul afacerii pe care o administrăm!  La APB Service Bucureşti veţi găsi întotdeauna soluţia potrivita pentru autoturismul vostru! Aceasta cuprinde identificarea defectelor (evaluare vizuală sau prin diagnoză computerizată, comanda pieselor de schimb şi  montarea acestora. 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.