Apel disperat din partea unui soț din Sibiu: Rodica a plecat de câteva zile la muncă în Italia și a dispărut fără urmă

Autor: Andrei Costanda

Rodica Monea, femeia de 43 de ani din Sibiu

Rodica Monea, o femeie de 43 de ani din Sibiu, a dispărut fără urmă după ce a plecat la muncă în Italia. Familia și autoritățile fac un apel disperat pentru găsirea ei.

Un bărbat din Sibiu trăiește clipe de coșmar după ce soția sa, plecată la muncă în Italia, a dispărut fără urmă. Potrivit informațiilor furnizate de Agerpres, Rodica Monea, în vârstă de 43 de ani, nu a mai fost contactată de familia ei de mai multe zile, fapt care a declanșat o amplă căutare din partea autorităților.

Soțul a raportat dispariția Rodicăi

Dispariția Rodicăi a fost raportată de soțul ei pe data de 22 iulie.

Acesta a sesizat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu despre faptul că nu a mai putut lua legătura cu soția sa încă din data de 15 iulie. Femeia a plecat voluntar în Italia pentru a munci, dar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea.

Rodica Monea are următoarele semnalmente: înălțime 162 cm, greutate 62 kg, ochi căprui, păr brunet și lung, față ovală și ten brun.

Polițiștii sibieni au demarat o investigație amplă și fac un apel către cetățeni pentru a furniza orice informație care ar putea conduce la găsirea femeii. Oricine are detalii despre locul în care s-ar putea afla Rodica este rugat să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgență 112.

Citește și: Revoltă pe Aeroportul din Cluj-Napoca din cauza anulării unui zbor Wizz Air către Bologna. Turiștii și-au făcut check-in-ul, dar nu au mai urcat în avion: „Cu Wizz niciodată nu știi dacă pleci”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Citește și: Criminalul în serie care a îngrozit România în anii '90 a fost capturat după luni întregi de căutări

Autoritățile din Italia s-au mobilizat

Situația a declanșat o stare de alertă nu doar în comunitatea locală din Sibiu, dar și în cercurile de români din Italia. Familia și prietenii Rodicăi sunt extrem de îngrijorați și încearcă, prin toate mijloacele, să afle ce s-a întâmplat cu ea.

Pe rețelele sociale au fost distribuite fotografii și informații despre femeie, în speranța că cineva ar putea oferi indicii valoroase.

Autoritățile italiene au fost informate despre dispariția Rodicăi Monea și colaborează cu Poliția Română pentru a găsi femeia cât mai repede posibil. Acestea au demarat verificări la locurile de muncă și la adresele cunoscute unde ar fi putut să se afle, însă până în prezent nu au apărut indicii concrete despre locul unde s-ar putea afla.

Familia femeii are nevoie de sprijinul comunității și de eficiența autorităților pentru a putea face față situației. În astfel de cazuri, fiecare minut contează, iar implicarea publicului poate juca un rol crucial în găsirea persoanelor dispărute.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!