„Apel disperat la populația României”! Mesajul alarmant transmis de Alexandru Cumpănașu

Autor: O.P.

„Apel disperat la populația României”! Mesajul alarmant transmis de Alexandru Cumpănașu.

Mesajul alarmant transmis de Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu intervine în cazul celor cinci fete dispărute dintr-un centru de plasament din județul Dâmbovița. Unchiul Alexandrei Măceșanu a transmis un „apel disperat” către români.

„Dragi romani, facem un APEL DISPERAT la populatia Romaniei Fundatia "Alexandra Macesanu- Luptam impreuna impotriva traficului de persoane si abuzurilor": Din centrele de plasament din judetul Dambovita au disparut 5 fete de varsta Alexandrei.

Va rugam sa ne ajutati sa le gasim!!! Orice informatie este vitala in aceasta perioada.

Va rugam sa o comunicati de indata MAI prin 112 (chiar daca suna ironic este singurul nr de urgenta al Romaniei) sau noua la nr de tel:0784233789. Daca MAI nu va gasi aceste fete solicit Ministrului de Interne DEMITEREA sefului IPJ Dambovita si sefilor celorlalte structuri cu competete in domeniu din judet.

De asemenea cerem de acum DEMITEREA SEFULUI DGASPC Dambovita! Am atras atentia de nenumarate ori asupra abuzurilor si "tranzactionarii" copiilor sau celor care fac 18 ani din aceste centre de plasament pentru cersetorie sau prostitutie!!!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Situatia la nivel national este foarte grava si voi efectua o ancheta sociala complexa pentru a demonstra abuzurile inimaginabile din aceste centre, inclusiv ale unor angajati precum si implicarea clanurilor interlope in racolarea acestor victime vulnerabile pentru prostitutie sau cersetorie!”, a scris Alexandru Cumpănașu, pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Alexandra Macesanu are certificatul de deces la DIICOT. De ce refuza familia Macesanu sa ridice documentul

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.