Apel disperat pentru o româncă aflată în Bali! Doctorița din Sibiu se află în stare gravă, după ce a suferit un accident îngrozitor

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 06 iun 2024, 04:15

Nora se zbate între viață și moarte în Bali

Sursa: Facebook

Pentru Nora, o doctoriță din Sibiu, vacanța în Bali s-a transformat într-un adevărat coșmar. Aceasta se zbate între viață și moarte într-un spital din Indonezia.

Nora se află în stare gravă, într-un spital din Indonezia, după ce a suferit un accident teribil.

Vacanță de coșmar pentru o româncă aflată în Bali

Românca a fost victima unui accident îngrozitor în timp ce se afla în vacanță, în Bali. Nora a fost implicată într-un accident rutier în orașul Gerung, de pe insula Lombok. 

Citește și: Inundații catastrofale în Grecia! Trupurile fără viață ale oamenilor au fost purtate de ape în Marea Egee

Nora este un medic endocrinolog respectat din Sibiu, este căsătorită și are un băiețel. Vacanța de vis pe care o aștepta cu nerăbdare, s-a transformat într-un adevărat coșmar.

Citește și: „Mama era de nerecunoscut” Mărturiile dureroase ale tânărului care și-a pierdut părinții în explozia de la Crevedia

Accidentul s-a petrecut pe data de 2 septembrie, în momentul în care Nora se afla pe motocicletă cu un alt român.

Tânărul în vârstă de 19 ani ar fi virat la dreapta, intrând în coliziune cu o autobasculantă care venea din sens opus.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tânărul în vârstă de 19 ani a murit pe loc

În ciuda eforturilor depuse de medici, tânărul în vârstă de 19 ani a fost declarat decedat la fața locului după ce nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Citește și: Plan Roșu de intervenție! Un mort și 57 de răniți. Acesta este bilanțul provizoriu al exploziei de la Crevedia

Nora a fost dusă în comă la spital, acolo unde a suferit mai multe intervenții chirurgicală. Familia și prietenii Norei cer ajutorul oamenilor pentru a strânge banii necesari unor alte intervenții, acestea fiind extrem de costisitoare.

Citește și: „A dat peste ea”. Un copil în vârstă de doar doi ani și-a pierdut viața după ce a fost călcată de un curier

„Nu v-am povestit, dar am fost si eu in vacanta in Bali, Indonezia si pe insulele din jur in luna Aprilie. Traficul acolo e haos si a fost un miracol ca nu am patit nimic.

Nora, amica mea, nu a fost in schimb atat de norocoasa. Acum cateva zile a fost implicata intr-un accident de circulatie major pe insula Lombok iar acum se lupta pentru viata ei.

Momentan este in coma si cu multiple fracturi. Ea este medic endocrinolog si are un copil mic. Presupun ca va imaginati ca exista niste costuri medicale imense asociate cu un astfel de accident”,  au scris prietenii Norei, pe Facebook.  

Cei ce vor să-i ofere ajutor Norei, o pot face accesând această pagină.