Apelul misterios primit de soțul Deliei, una din victimele ”Șacalului”, imediat după dispariția acesteia: „M-a sunat cineva să mă întrebe de mașină”

Autor: Diana Bostan

Delia ar fi fost ucisă cu bestialitate de cel poreclit ”Șacalul”.

Sursa: Facebook: Delia Avram/ TikTok

Cazul dublei crime din Constanța continuă să șocheze, iar noi detalii tulburătoare ies la iveală. Iată ce mărturisire șocantă a făcut soțul uneia dintre victime!

Soțul Deliei, una dintre tinerele ucise de criminalul cunoscut sub numele de ”Șacalul”, a povestit recent despre un apel șocant pe care l-a primit de la complicii acestuia. Bărbatul a relatat că aceștia i-au cerut actele mașinii victimei, susținând că dețin autoturismul și doresc să finalizeze vânzarea acestuia.

Citește și: Imaginile durerii cu sicriul Denisei, victima ”Șacalului”. Unde și când va avea loc înmormântarea

Complicii ”Șacalului” l-ar fi sunat pe soțul uneia dintre victime

După dispariția Deliei, care a avut loc pe 2 iulie, soțul ei a încercat cu disperare să o găsească. Deși a mers la complexul unde soția lui fusese văzută ultima oară, a fost indus în eroare de paznic, care i-a spus că tânăra a părăsit locația.

În încercarea sa de a investiga singur, a fost contactat de un bărbat necunoscut care i-a cerut să îi ofere documentele necesare pentru vânzarea mașinii Deliei, care fusese furată imediat după

crimă.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Mai mult, acesta a aflat ulterior că mașina a fost dusă ilegal în Bulgaria și înmatriculată acolo, iar complicii au plătit o sumă de 15.000

de lei pentru autoturism, care încă se află în posesia lor. În ciuda acestor dezvăluiri șocante, bărbatul a declarat că nu a primit informații concrete de la cei care l-au contactat, aceștia refuzând să ofere detalii clare despre cum au ajuns în posesia mașinii.

Citește și: Apar detalii cutremurătoare despre „Șacalul”. Acesta ar fi profitat de o adolescentă cu dizabilități, în timp ce îi cânta melodii de dragoste

„Mașina era dispărută de pe data de 2, de când a dispărut și Delia. Pe 10 m-a sunat cineva să mă întrebe de mașină, că are mașina mea și vrea act de contract vânzare-cumpărare. Am întrebat de unde are mașina, a zis că nu știe, nu au zis nimic concret. Apoi s-au dus în Bulgaria și au înmatriculat-o acolo, în mod ilegal.

S-au dus și-au pus sechestru pe mașină.

Au plătit 15.000 de lei, mașina e tot la ei, nu la poliție. Ei nu au dat mașina la poliție, au zis că au cheile în Suedia. Au zis că este de la un băiat, nu au zis altceva. Insistau că mașina este la ei, fără să-mi dea alte detalii”, a mărturisit soțul Deliei, una dintre victimele „Șacalului”, în cadrul unei emisiuni TV și citat de Cancan.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.