Aplicația oficială a emisiunii de la Kanal D “Jocul Cuvintelor" domină clasamentele în topul descărcărilor în România, la doar câteva zile de la lansare

Author: Oana Picerea

Recent lansată, aplicația captivantă pentru iubitorii jocurilor cu și despre cuvinte, "Jocul Cuvintelor", a devenit rapid liderul topului descărcărilor. Această aplicație inovatoare a reușit să cucerească poziția de vârf la doar cateva zile după lansarea oficială.

Aplicația oficială a emisiunii "Jocul Cuvintelor cu Dan Negru", difuzată la Kanal D, se clasează pe locul întâi în topul celor mai descărcate aplicații din categoria jocuri pe App Store. Această realizare remarcabilă reconfirmă popularitatea uriașă a acestui quiz show fenomen și a capacității sale de a atrage și angaja audiența si prin intermediul mediului digital.

Citește și: De acum poţi sa fii as în “Jocul cuvintelor”! Emisiunea fenomen, prezentată de Dan Negru la Kanal D, are aplicaţie pentru telefonul mobil!

Aplicatia "Jocul Cuvintelor" este gratuită si oferă o experiență captivantă și plină de distracție pentru utilizatorii săi. Cu o varietate de jocuri de cuvinte, sensuri și puzzle-uri stimulative, această aplicație aduce în fața utilizatorilor o oportunitate unică de a-și exersa abilitățile lingvistice și de a se bucura de provocări interactive.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Aplicaţia oficială a show-ului este disponibilă în App Store (JoculCuvintelorKanalD) şi Google Play (Jocul Cuvintelor), şi are o interfaţă care le permite fanilor jocului să trăiască emoţiile jocului, să ceară litere sau indicii, şi să simtă bucuria de a oferi răspunsurile corecte ca şi când s-ar afla în platoul emisiunii, în faţa definiţiilor enunţate de Dan Negru. 

Descarcă aplicaţia şi fii parte din fenomenul care a cucerit România: “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”!  Aplicaţia poate fi downloadata pe mobil, accesând urmatorul link  https://apps.kanald.ro/install-jocul-cuvintelor