Alicația WhatsApp nu mai funcționează de aproximativ o oră. După ce utilizatorii au întâmpinat dificultăți în a trimite mesaje, acum, aplicația a picat complet în jurul orei 10:00.
Aplicația WhatsApp nu mai funcționează
Conform downdetector.com, 73% dintre utilizatori au întâmpinat dificultăți în a trimte mesaje, iar 23% au întâmpinat probleme în a utiliza întreaga aplicație.
WhatsApp, cunoscut și ca WhatsApp Messenger, este o aplicație de serviciu de mesagerie instantanee și de voce prin IP și care este disponibilă la nivel internațioanal.
WhatsApp permite: trimiterea mesajelor text, trimiterea mesajelor vocale, efectuarea apelurilor video și a celor vocale, partajarea de imagini și de documente. De asemenea, plicația poate fi accesată atât de pe telefonul mobil, cât și de pe: laptopuri, de pe PC-uri și de pe tablete.
Aplicația WhatsApp a fost dezvoltată de către WhatsApp Inc. din Mountain View, California, mai exact de Brian Acton și de Jan Koum, foști angajați ai Yahoo. În anul 2014, compania Meta a cumpărat-o pentru suma de aproximativ 19 miliarde de dolari și a devenit cea mai populară aplicație de mesagerie din lume.
Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta
Până în anul 2020, aceasta avea două miliarde de utilizatori și, în America Latină, pe subcontinentul indian și în multe părți din Africa și din Europa, până în anul 2016, a fost principala aplicație de ocmunicare utilizată de cetățeni.
Achiziționarea WhatsApp de către compania Meta a fost cea mai mare achiziție la acea vreme
Datele furnizate de către Onavo au influențat achiziția aplicației WhatsApp, doar că aproximativ opt milioane de persoane s-au mutat de pe aplicația WhatsApp pe Telegram, iar alte două milioane pe Line.
La doar trei zile după ce Mark Zuckerberg a anunțat achiziționarea aplicației WhatsApp, Korum a anunțat că urmează să fie introduse apelurile vocale, iar acestea au fost disponibile începând cu luna martie a anului 2015.
La începutul anului 2020, WhatsApp a lansat opțiunea de „dark mode” pentru iPhone și pentru Android, iar, din luna octombrie a aceluiași an, aplicația permite utilizatorilor să dezactiveze discuțiile individuale, dar și discuțiile de grup.
Citeste si: Google a prezentat noua generație de telefoane Pixel 7. Ce trebuie să știi înainte să ți-l achiziționezi
De asenenea, conversația poate fi dată pe „mute” pentru: opt ore, o săptămână și pentru „întotdeauna” și, de anul acesta, este disponibilă reacționarea la mesaje cu diferite emoticoane, fie cu cele deja setate de aplicație, fie cu cele pe care le alege utilizatorul.
Mai mult decât atât, din mai 2022, limita de încărcare a fișierelor a fost mărită de la 100 MB la 2 GB, iar dimensiunea maximă a grupurilor a crescut la 512 membri, conform wikipedia.ro.