APOCALIPSA in China? Mii de raniti si zeci de morti din cauza viespilor:"Cu cat alergi mai tare, cu atat vin mai repede dupa tine"

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 30 iun 2020, 13:23

Roiuri de viespi au omorat peste 40 de oameni pana acum si peste 1 600 de raniti in nordul Chinei.

Cel putin 37 de pacienti sunt in stare critica la spitale potrivit unui comunicat guvernamental. Vicitmele au adevarate cratere in piele dupa ce au fost intepate de aceste pviespi ucigase. Ranile sun tde marimea unui glont. In ultimele trei luni in orase precum Angkang, Hanzhong si Shangluo populatia a fost cea mai afectata.

Aceste insecte sunt mai mari decat cele obisnuite si au acul pana la 5,6 cm mai mare.

Intepatura lor este toxica si paote duce la soc anafilactic sau probleme renale. O victima a declarat ca: Cu cat fugi mai tare, cu atat vin mai repede dupa tine. Unii au spus ca au fost alergat si cate 200 de metri de catre insectele ucigase. Autoritatile au mobilizat o echipa speciala de medici si prsonal specializat care sa se ocupe special de victime.Vremea uscata a contribuit la comportamentul lor atat de feroce.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?