APOCALISPA. Platoul Bucegi, un loc unde v-ati putea ascunde de sfarsitul lumii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 sep 2021, 09:15

Omenirea a intrat in linie dreapta! Si daca mai toate tarile au locuri unde Apocalipsa nu va lovi, de ce tocmai Romania noastra sa n-aiba de astfel de zone privilegiate?

Cum ne-au mai ramas doar 8 zile pana la sfarsitul lumii, ne-am luat rucsacul in spinare si am pornit la drum, spre refugiile de la noi. Sunt cinci la numar, iar azi vi-l vom prezenta pe primul dintre ele: Platoul Bucegi! Ceea ce va vom arata, insa, sa stiti ca ne-a uimit pana si pe noi! Priviti-i bine pe oamenii din imagini, care, in ciuda vremii, au urcat pana aici. Nici nu le pasa ca se afunde in zapada ce, pe alocuri, le trece de brau! Unde credeti ca se duc si oare ce vor sa faca?

Nu e niciun
trucaj! Cei pe care ii vedeti acum au venit pana la 2.300 de metri altidtudine, ca sa se prinda in cerc. Doar asa, spun ei, pot sa se incarce cu energii pozitive. Abia apoi vor fi gata de sfarsitul lumii. Asadar, ne vedem pe 21! Atentie, insa! Vremea e schimbatoare, in varf de munte, si nu stii cat de prinde viscolul cel mare! Tocmai ca sa fiti in siguranta, iata cu ce trebuie sa plecati la voi, inainte sa loveasca Apocalipsa.
Ce v-ati face daca v-ar prinde sfarsitul lumii intr-o padure? Nu uitati sa aveti la dumneavoastra o lopata. Poate avea o dubla intrebuintare, mai ales ca prin preajma pot fi si animale salbatice.

Grabiti-va! Pana sa se napusteasca vreuna asupra voastra, dati zapada la o parte, pana cand ajungeti la pamant.
N-o fi chiar ca la gura sobei, dar macar va mai dezmortiti un pic oasele inghetate.
Atentie, important e si sa va hidratati bine. Cum nu aveti cu ce? Zapada e din belsug. Se insereaza, iar gerul se lasa parca si mai mult. E vremea sa tragem un pui de somn, dar unde, in toata marea de alb? Reporterul nostru de serviciu, care se ocupa cu Apocalipsa, va da un pont: Luati-va lopata si urcati panta. Sapati pana cand dati de pamant, batatoriti bine zapada din jur, cat sa va tina loc de-o perna confortabila, si gata-i patul, in natura.


Informatia ca mult anuntatul sfarsit al lumii va ocoli cinci puncte energetice din tara noastra s-a raspandit ca vantul si ca gandul printre romani. La Adamclisi, intreaga suflare freamata. Cum s-au pregatit constantenii de Apocalipsa, chiar daca nu sunt in vizorul ei, va spunem insa maine, la Stirile Kanal D.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.