Apreciati mereu tinutele divelor de la Hollywood? Stiati ca sunt made in Romania?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:11

Sa imbraci vedetele de la Hollywood pare un vis aproape imposibil. Aflati ca nu e chiar asa.

Cateva romance au reusit sa fie dintre cele mai apreciate in Cetatea Filmului si sa fie admirate de actrite de prima mana. Avem inca un motiv sa ne mandrim ca suntem romani! Creatiile Mariei Lucia Hohan au ajuns sa fie foarte apreciate in America! Divele de la Hollywood mai mai ca se bat pentru a purta o tinuta semnata de romanca noastra!

Chiar zilele trecute, simpatica actrita Hillary Duff a aparut la o decernare de premii intr-o rochie superba de catifea, semnata MLH.

Pentru ca a primit numai cuvinte de lauda, actrita era mandra tare de intregul ei outfit.

In ultimii ani, Jennifer Lopez se declara o mare admiratoare a Mariei Lucia Hohan! Artista a purtat de mai multe ori tinute ale romancei noastre si de fiecare data a aratat superb. La premiera filmului "What to expect when you’re expecting", J Lo radia intr-o diafana rochie nude, din matase, lunga pana in pamant si cu o vedere la bust extrem de discreta, dar sexy.


Jennifer a optat pentru o creatie MLH si la o editie a supershow-ului "American Idol", unde face parte din juriu. Fusta din piele neagra si acel bodysuit de aceeasi culoare o faceau sa arate demential!

Eva Longoria nici nu mai poarta Givenchy, Gucci sau Versace. Actrita din "Neveste disperate" prefera creatiile romanesti, pe care le poarta la nenumarate ocazii! Va dam ca exemplu aparitia de la o gala caritabila din Las Vegas, acolo unde a ales o rochie MLH de culoare alba, lunga si extrem de eleganta! Si la un alt eveniment, Eva a optat pentru rochie
chic din dantela neagra. Cei drept o prind tare bine!

N-o sa va vina sa credeti ce lunga e lista cu vedete, imbracate in creatii semnate de romanca noastra! Stiati ca si Pussycat Doll- Nicole Scherzinger poarta adesea tinutele Mariei? La fel si artista Natalia Imbruglia, iar rochia neagra pe care Jennifer Hudson a purtat-o chiar la ziua presedintelui Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, era semnata Maria Lucia Hohan.


In plus, de creatiile designerului roman s-a indragostit de curand si cantareata Selena Gomez, care a purtat o rochie nude, in cadrul unei emisiuni. Bravoo!
##VIDEO112033##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.