Aproape 1.000 de stații STB vor avea panouri digitale cu programul de circulație. Anunțul făcut de Nicușor Dan

Author: Diana Tilă
Actualizat: 01 nov 2023, 08:45

Nicușor Dan a anunțat că 968 de stații de transport public din București vor avea panouri digitale cu informaţii referitoare la organizarea și programul de circulație al vehiculelor.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat miercuri, 1 februarie, că 968 de stații de transport public din Capitală vor avea panouri digitale pe care vor fi afișate informații în timp real, referitoare la organizarea și programul de circulație al vehiculelor.

Citește și: Nicușor Dan, primele declarații după moartea femeii sfâșiate de maidanezi lângă Lacul Morii. Ce se va întâmpla cu câinii abandonați

Aproape 1.000 de stații STB vor avea panouri digitale cu programul de circulație

Edilul a declarat că a depus o cerere de finanțare prin PNRR, aflată în etapa de evaluare, iar în ședința de CGMB de marți au fost aprobate modificările necesare solicitate de finanțator pentru aprobarea proiectului. Valoarea finanțării prin PNRR este de 5,68 milioane de euro fără TVA, a mai precizat Dan.

Nicușor Dan precizează că datele vor fi furnizate călătorilor atât vizual, cât și audio.

 

Citește și: Cât vor costa parcările începând cu 1 ianuarie 2023! Adio tarife diferențiate pe zone

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„968 de stații de transport public din Capitală vor avea panouri digitale pe care vor fi afișate informații în timp real, referitoare la organizarea și programul de circulație al vehiculelor.

Datele vor fi furnizate călătorilor atât vizual cât și audio.

Am depus o cerere de finanțare prin PNRR, aflată în etapa de evaluare, iar în ședința de consiliu de ieri s-au aprobat modificările necesare solicitate de finanțator pentru aprobarea proiectului. Valoarea finanțării prin PNRR este de 5,68 milioane de euro fără TVA.

Investițiile vor consta în echipamente (panouri digitale) cu sisteme de susținere, respectiv software de management al panourilor digitale și componente de software pentru conectarea sistemului finanțat la bazele de date existente”, a scris Nicușor Dan, miercuri pe Facebook.

Citește și: Veste proastă pentru cei care stau la bloc! Românii vor plăti dublu la întreținere în această iarnă. Anunțul cumplit a venit chiar acum

Edilul  a mai anunțat că investițiile vor consta în echipamente (panouri digitale) cu sisteme de susținere, respectiv software de management al panourilor digitale și componente de software pentru conectarea sistemului finanțat la bazele de date existente. 


 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.