Aproape 2 milioane de romani au urmarit emisiunea "Asta-i Romania!"

Autor: B.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 12 feb 2021, 20:07

Sambata, 18 ianuarie, emisiunea "Asta-i Romania!" prezentata de Mihai Ghita, a fost urmarita de un numar impresionant de romani. Subiectele atent documentate de reporterii Kanal D au tinut cu sufletul la gura de milioane de telespectatori.

Kanal D a inregistrat sambata, 18 ianuarie, in intervalul 19.45 – 21.00, un rating mediu de 6.7% si o cota de piata de 11.5%, pe target-ul National, conform datelor furnizate de Kantar Media. 1.267.000 de romani au urmarit minut cu minut povestile autentice, fara pic de machiaj, despre realitatea romaneasca.

Cazul incredibil al barbatului zidit de sotie in propria casa, dar si ancheta despre cum se vand cadavre la drumul mare chiar de groparii cimitirelor, sunt doar cateva dintre exemplele realitatii in care traim, prezentate de Mihai Ghita, sambata seara, la Kanal D.

In minutul de aur, atins la ora 20.51, nu mai putin de 1.992.000 de romani urmareau emisiunea "Asta-i Romania!".

Nu ratati, in fiecare sambata, de la ora 19.45, emisiunea "Asta-i Romania!", prezentata de Mihai Ghita, la Kanal D.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”