„Aproape am făcut un atac de cord la semafor” Adelina Pestrițu, clipe de coșmar în trafic. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Author: Diana Bostan

Adelina Pestrițu

Sursa: Instagram- Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu a avut parte de un șoc în trafic. Bruneta s-a sperit serios în momentul în care a văzut aceste imagini.

Adelina Pestrițu a fost la un pas de atac de cord în trafic, chiar în momentul în care stătea la semafor.

Vedeta a fost la un pas de atac de cord în timp ce aștepta la semafor

Adelina Pestrițu se află într-o continuă mișcare, fapt pentru care bruneta petrece foarte mult timp în trafic. De această dată, Adelina Pestrițu a avut parte de o surpriză neplăcută în trafic, fiind pe punctul de a face un atac de panică.

Citește și: Adelina Pestrițu, probleme după revenirea în România „ Am ochii umflați, sunt de pe altă planetă” Ce se întâmplă cu bruneta

Bruneta a intrat în panică în momentul în care a văzut mai multe siluete pe geamurile unui autobuz, asemănătoare celor din filmele horror. „Vă rog mult să nu mai omiteți să ștergeți și urmele afișelor după ce le îndepărtați, că aproape am făcut un atac de cord la semafor”, a scris aceasta în secțiunea Instastory.

Citește și: “Mai întâi uragan, apoi cutremur” Ce a pățit Adelina Pestrițu, în Los Angeles? Vedeta încearcă să își revină

Adelina Pestrițu a reușit să treacă peste sperietură și să-și continue liniștită drumul, însă nu înainte de a împărtăși totul cu urmăritorii săi.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Adelina Pestrițu are probleme cu somnul după revenirea în țară

Deși a stat doar două săptămâni, bruneta a recunoscut că se simt ca șase luni, iar somnul a devenit o reală problemă pentru aceasta. Adelina a povestit că nu poate dormi noaptea și că o i-a somnul doar pe la 7-8 dimineața, iar activitățile sale zilnice nu-i permit să rămână până târziu în pat.

Citește și: Cât de frumoasă este fiica Adelinei Pestrițu! Zeny a împlinit vârsta de cinci ani, însă vedeta a ținut-o departe de lumina reflectoarelor: „Viața îți poate aduce multe provocări” FOTO

Bruneta susține că fiica ei nu a întâmpinat probleme mari cu somnul, fiind activă încă de la 06:00 dimineața. Astfel că obligațiile de mamă și treburile de zi cu zi nu au lăsat-o pe Adelina să mai doarmă.

Citește și: „Mi-am făcut și radiografie pulmonară...” Adelina Pestrițu se confruntă cu probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu frumoasa brunetă în aceste momente

Vedeta a dezvăluit faptul că la întoarcere, unul dintre bagajele sale a fost pierdut în aeroport, însă problema s-a remediat în câteva zile.

„Cred că bagajul meu a călătorit mai mult decât mine, dar m-au sunat că l-au găsit”, a spus Adelina Pestrițu.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.