Aproape un milion de români din întreaga țară au urmărit ediția de aseară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”;  Kanal D, pe locul doi în topul audiențelor, în intervalul de difuzare al producției

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 nov 2020, 13:39

Kanal D s-a poziționat, aseară, pe locul doi în topul televiziunilor din România, cu emisiunea de interviuri “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Ediția de aseară a emisiunii, în care a răspuns tirului întrebărilor Teo Trandafir, a fost urmărită de peste o jumătate de milion de români din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării.

Astfel, Kanal D s-a clasat pe locul doi în audiențe, cu emisiunea moderată de Denise Rifai, atât pe targetul Național, cât și pe cel All Urban, conform datelor furnizate de Kantar Media. În intervalul orar 23:20 – 25:45, Kanal D a înregistrat 2,9% rating și 15,0% cota de piață, pe targetul Național, și 2,7%  rating și 13,6% cota de piață, pe targetul All Urban.

Întrebarea “Cine este de fapt Teo Trandafir?” și, poate, răspunsul cel mai surprinzător oferit aseară de invitata emisiunii au marcat și minutul de maximă audiență (23:21) al ediției de aseară “40 de întrebări cu Denise Rifai”; aproape un milion (939.000) de români din întreagă țară erau, în acele momente, cu ochii pe Kanal D. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Confesiunile lui Teo Trandafir, într-un interviu tulburător, aseară la "40 de întrebări cu Denise Rifai"! "Maia a suferit împreună cu mine eroic, suntem doi soldați, umăr la umăr..."

Citeste si: S-A AFLAT! Câti bani a câștigat, de fapt, Teo Trandafir din televiziune

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.