Apropiere neașteptată în Casa Iubirii. Ionuț și Natalia au fost surprinși ținându-se de mână. Cum a reacționat Larisa? Aflați miercuri, 14 decembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Author: Madalina Maftei

Apropiere neașteptată în Casa Iubirii

Sursa: Captură KANAL D

Apropierea dintre Ionuț și Natalia a lăsat-o pe Larisa mască. Cum a reacționat tânăra când și-a văzut iubitul de mână cu o altă fată?

Gelozia se instalează în Casa Iubirii, Larisa a refuzat ca Ionuț, iubitul ei, să vină în casa fetelor. Ionuț a decis să-și facă de cap, după ce camera a refuzat să-l lase să meargă la fete. Natalia și-a făcut apariția în casa băieților, iar ce a urmat nu i-a picat deloc bine Larisei.

Ionuț și Natalia, mai apropiați ca niciodată

Larisei nu i-a putut crede ochilor când și-a văzut iubitul ținându-se de mână cu o altă fată.

Situația în care se află cei doi ar putea să fie o strategie de-a lui Ionuț ca să și-i facă partenera geloasă, mai ales că, așa cum a precizat de mai multe ori, are ochi doar pentru Larisa, în ciuda ispitelor din casă.

Din privirea Larisei se poate observa că nu este deloc încântată de ce se întâmplă în casa băieților. Se pare că refuzul ei a venit și cu consecințe greu de suportat.

Citește și: Bogdan a refăcut dansul de după paravan. Le-a mulțumit pe fete de această dată, oare? Deea a renunțat la prejudecăți și le-a făcut un dans de toată frumusețea concurenților

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Deși totul părea că merge foarte bine, iar glumele erau în toi în casa fetelor, după ce Emanuel a venit în casa lor și s-au apucat de gătit, pentru faptul că Larisa a refuzat ca Ionuț să vină în casa lor, cel

mai probabil, acesta a vrut să-i dea o lecție și să o testeze. Se pare că aceasta și-a arătat rapid gelozia și nu a fost nevoie ca tânărul să facă prea multe gesturi.

Aflați ce se întâmplă între cei doi, miercuri, 14 decembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

Citește și: Bogdan, Natalia și Claudia, subiect de discuție în ”Casa Iubirii”. Ionuț face o remarcă dură la adresa noului concurent:”Zici că e ca nuca în perete” Aflați ce se întâmplă între aceștia, marți, 13 decembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?